Franka95
Fanka BB :)
Nieee, od słodyczy i od kawy odrzuciło mnie kompletnie. Nawet owoce często wydają się za słodkie i szukam tych kwaśniejszych. Ponoć ciągoty na słodkie to na dziewczynkę (na 50%)![]()
Oo nie wiedzialam
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nieee, od słodyczy i od kawy odrzuciło mnie kompletnie. Nawet owoce często wydają się za słodkie i szukam tych kwaśniejszych. Ponoć ciągoty na słodkie to na dziewczynkę (na 50%)![]()
Mnie w ciąży z córką w 1 trymestrze odrzucało od kawyNieee, od słodyczy i od kawy odrzuciło mnie kompletnie. Nawet owoce często wydają się za słodkie i szukam tych kwaśniejszych. Ponoć ciągoty na słodkie to na dziewczynkę (na 50%)![]()
Ja biorę luteinę i ze względu na brak tarczycy biorę letrox No i oczywiście suple Pueria unobierzesz jakieś leki? Ja siedzę na acard, luteinie i encortonie.
Kurna mnie kilka dni przed zrobieniem testu odrzuciło od kawy. Nie mam ochoty na słodycze bo są za słodkie. Coś tam dziabne ale bez szału. W ogóle mam wstręt prawie do wszystkiego.. Od kilku dni doszły mi wymioty. Tak raz dziennie... Normalnie już mi się płakać chceMnie w ciąży z córką w 1 trymestrze odrzucało od kawy![]()
U mnie owoce i słodkości wchodzą jak nie wiem, za to śledzik i inne to nie dałabym rady, od kawy tez mnie odrzuciło chociaż przed ciążą byłam kawoholiczką i piłam 3 dziennieOo nie wiedzialam, mnie na samym poczatku tez odrzucilo od slodkiego, wszystko zaczelo sie od sledzika z cebula, dopiero pozniej wjechaly platki z mlekiem
no coz, okaze sie po badaniach za miesiac
![]()
Kochana spróbuj suplementować wit B6 w małych dawkach (do 50mg), nie miałam wymiotów ale bardzo pomogło mi na nudności.Kurna mnie kilka dni przed zrobieniem testu odrzuciło od kawy. Nie mam ochoty na słodycze bo są za słodkie. Coś tam dziabne ale bez szału. W ogóle mam wstręt prawie do wszystkiego.. Od kilku dni doszły mi wymioty. Tak raz dziennie... Normalnie już mi się płakać chce![]()
Ja na FB nie chceA może właśnie powinnyśmy zastanowić się nad grupą prywatną na fb![]()
O dziękuję za podpowiedź. Wypróbuję ten sposób może akuratKochana spróbuj suplementować wit B6 w małych dawkach (do 50mg), nie miałam wymiotów ale bardzo pomogło mi na nudności.