Diaanaa
Fanka BB :)
Ja w drugiej ciąży kompletnie nawet nie podchodził zapach kawy, a co dopiero smak, w ogóle nie mogłam patrzeć na kawę, bo od razu na wymioty zbierało, urodziłam chłopczykaMnie w ciąży z córką w 1 trymestrze odrzucało od kawy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w drugiej ciąży kompletnie nawet nie podchodził zapach kawy, a co dopiero smak, w ogóle nie mogłam patrzeć na kawę, bo od razu na wymioty zbierało, urodziłam chłopczykaMnie w ciąży z córką w 1 trymestrze odrzucało od kawy![]()
Naprawdę polecam, tylko nie zrażaj się, bo zaczyna działać po 2-3 dniach. Ja biorę 25mg 2x dziennie. I pamiętaj, żeby dużo pić, bo wymioty mocno odwadniająO dziękuję za podpowiedź. Wypróbuję ten sposób może akurat![]()
Tylko, żeby faktycznie wystawił Ci taki lekarz zwolnienie, bo jak będzie od ginekologa to trochę może nie pasować do córki, no zależy też w jakim jest wiekupowiem, ostatecznie ze z córka mam lekarza na NFZ i muszę to ogarnąć jakoś. Mam nadzieje, ze nie będzie kręcić nosem.![]()
Właśnie chyba zapytam gina zaraz na wizycie, bo też bym z chęcią skorzystała z pogodyJeździcie na rowerze w pierwszym trymestrze? Tak mnie kusi przy pięknej pogodzie jestem 9+4.... Oczywiście po osiedlu i typowo rekreacyjnie, rowerek wygodny![]()
mi dzisiaj powiedziała, że w granicach rozsądku można jak najbardziej jeździć na rowerze. Bieganie, ćwiczenia też dozwolone ale oczywiście bez przesady z tymi treningamiJeździcie na rowerze w pierwszym trymestrze? Tak mnie kusi przy pięknej pogodzie jestem 9+4.... Oczywiście po osiedlu i typowo rekreacyjnie, rowerek wygodny![]()
ja nie zamierzam brać l4 tak jak pisalamTylko, żeby faktycznie wystawił Ci taki lekarz zwolnienie, bo jak będzie od ginekologa to trochę może nie pasować do córki, no zależy też w jakim jest wieku![]()
denerwuje się jakby to była moja wizyta. Musisz dać nam znać jak tylko ochłoniesz!Ja mam już stan przedzawałowy![]()
Czekam przed gabinetemdenerwuje się jakby to była moja wizyta. Musisz dać nam znać jak tylko ochłoniesz!![]()