ja tam legginsy ubieram bo mogę je i po ciąży wykorzystać choćby do latania po domu. Bo ogólnie nie lubię w legginsach bo wydaje mi się że tyłek na wierzchu mam

chyba że sportowe to one takie solidniejsze. A niedługo sukienki będzie można nosić to już luzik będzie..
wiesz co by chyba najpierw robiła się masa, mięśnie i stąd ta waga nie chciała iść w dół. Teraz też mi to lata ile przytyje byle z dzieckiem wszystko ok było.
ja kupiłam sobie orzechy nerkowca i paluszki i podgryzam co jakiś czas i jest lepiej
zaczyna się

nie no ja też sobie wymyślam co bym zjadła. Ja ogólnie mam osttanio ochotę na bułkę z masłem i pomidorem malinowym
ja ogólnie staralam.l się zawsze coli i Pepsi unikać. Teraz mam ochotę ale piję mirinde. Wyszły nowe smaki. Rozowy i zielony i są obłędne

ale coś z ciśnieniem.dzis jest. Mnie też bolała z rana ale po kawie i śniadaniu puściło.
haha no z tą płcią to roznie może być. Ja tak jak pisałam mam w swoim otoczeniu tyle przypadkow pomyłek co do płci że maskara

ja n fitness nie chodzę ale myślałam o jodze. Póki co jedyn aktywność jaka mam to długie spacery w wolne dni.