o szacunek, ja bym burakowego nie przełknęła. Lubię buraczki ale soku nie przełknę ale próbowałam różnych firm z dodatkami. Bo u mnie wskazany ten sok. No i nie, bierze mnie na takie bełty po tym

ale sok pomidorowy na śniadanie z bułeczka świeża mniami.
ja też w poniedziałek idę na wizytę i będę 11 TC i nie mam jeszcze karty ciąży założonej. W poprzednich ciążach ten sam lekarz zakładał mi już w 8 tc. Teraz mi to nawet na rękę że wcześniej nie założył bo ja zawsze w rejestracji przed wizytą muszę tym babeczka z rejestracji dać ksiazeczke ciąży żeby wpisały wyniki badań itd. i już dwa razy była sytuacja że proszą o książeczkę a ja mówię że niestety już nie jestem w ciąży. Wiem że to nie moja wina że poroniłam ale jakoś tak przykro. Więc teraz mi na rękę że tak późno będziemy zakładać. A do 10 tyg. To chodzi ci pewnie o to że musisz być przed 10 tyg. U lekarza żeby otrzymać becikowe tak? To się nie martw bo lekarz to od ręki wystawia. Nawet osobą które nie były przed 10 tyg. Moja koleżanka o ciąży dowiedziała się w 4 miesiącu i też dostała becikowe.
A co do USG to mi na każdej wizycie robi wywiad, sprawdza szyjkę i robi USG i daje to.zdjecie.
są też eleganckie legginsy. A jak nie to dłuższą koszula i już pasuje