Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
teściowa nie zasłużyłaZmieniając temat, kupujecie coś na dzień mamy swojej mamie lub teściowej? szukam pomysłu, bo mi się już skończyły![]()
serio? Tak szybko płeć poznałaś? To który to tydzień masz? U moich dziewczyn w 19 tyg. JescZe nie było widaćChłopiec![]()
zaciśnięteJa za 20 minut mam wizytę i już mnie telepie ze stresu... Trzymajcie kciuki, najbardziej za to żeby lekarz zgodził się zajrzeć do malucha![]()
Och to dobrze, gratulacje odpoczywaj dużoWyszłam z SORu, diagnoza to krwawiący polip doczesny. Z dzidziusiem wszystko okej, 9+6, 3cmWzięłam L4.
Ja jestem na zwolnieniu, nie wyobrażam sobie siebie stojącej na stanowisku przed kompem 8 godzin, dźwigając w międzyczasie i wdychając tony kurzu z ubrań i w ogóle jakiegoś syfa dostać. Poza tym kupa stresu i tak dalej. Więc nawet niech mi nie próbują mówić, że mogę pracować.I ja się witam. 10+3 tc. Jutro kolejna wizyta kontrola i umawiamy się na prenatalne. Mdłości, wymioty od 6 tyg do teraz. Ciężko się funkcjonuje. Brak sił i apetytu. Ostatnio mąż zabrał mnie do restauracji na obiad i nie zdążyłam dobiec Do kibelka i na podloge poszłoDo pracy chodzi się ciężko. Pracuje w sekretariacie i bieganie non stop do toalety zwymiotować przy Dyrektorze nie jest fajne
wychodzę z niej jak potwór rozmazana
A wy kochane pracujecie? Czy nie? Jeśli tak to kiedy chcecie iść na zwolnienie?
Ja chciałabym jeszcze pracować ale obecny stan bardzo mi to utrudnia.
Mam jeszcze pytanie. Czy któraś z was dostała w trakcie ciąży polipy doczesne?
Ja na ostatniej wizycie dowiedzialam się że się pojawiły ale lekarz nie kazał się martwić. Dzidziusiowi nic nie zagraża. Jedyne co to mogą pojawić się krwawienia z nich
Bardzo mi miło, dziękujebardzo się cieszęco chwila odświeżałam stronę czekając na Twój wpis
![]()
Moja mama to kwiaciara więc dostanie coś do ogrodu, niestety dla teściowej nie mam pomysłu, a mąż jak zwykle nie pomagaZmieniając temat, kupujecie coś na dzień mamy swojej mamie lub teściowej? szukam pomysłu, bo mi się już skończyły![]()
odezwij się po! Zaciskam kciuki!Ja za 20 minut mam wizytę i już mnie telepie ze stresu... Trzymajcie kciuki, najbardziej za to żeby lekarz zgodził się zajrzeć do malucha![]()
Oo, to będziemy razem się stresować w ciążyNo to witaj kochana w klubie. Jak lekarz ostatnio robił mi cytologie i zobaczyłam krew to się przeraziłam. Okazało się że to krwawiący polip doczesny. Całe szczęście z dzidzia wszytsko ok![]()
moja tesciowa tez miłośniczka kwiatów. To jakaś myśl, aby wkopać coś do ogrodu, ale coMoja mama to kwiaciara więc dostanie coś do ogrodu, niestety dla teściowej nie mam pomysłu, a mąż jak zwykle nie pomaga![]()
Dokładnie, zdecydowanie odetchnęłamSuper wiadomości. Najważniejsze że zdiagnozowanie i wiadomo że nic szkodzącego maluchowi to na sercu lżej i głowa odpuści panikę![]()
No niestety cała ciąże, bo z nim nic nie zrobię i przy każdym podrażnieniu (w piąteczek czeka mnie cytologiaale ulga! Tak się cieszę! Odpoczywaj kochana! Ile może trwać takie krwawienie przy polipie?