Oj naprawdę liczę na to, że większość rzeczy przyjdzie po prostu instynktownie. Ale też cieszę się, że żyjemy w epoce internetuJa trzymalam pierwszy raz niemowlę jako
Swoje dzieckoto naturalnie przyszło
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj naprawdę liczę na to, że większość rzeczy przyjdzie po prostu instynktownie. Ale też cieszę się, że żyjemy w epoce internetuJa trzymalam pierwszy raz niemowlę jako
Swoje dzieckoto naturalnie przyszło
Zapisuje!Dziewczyny, jeśli mogę Wam coś podpowiedzieć w temacie naturalnego leku na mdłości to mi dziś bardzo pomogła mikstura wypita na ciepło: kilka plasterków imbiru, troszkę soku z cytryny, łyżeczka miodu i wszystko zalane gorąca(nie wrzącą, żeby nie zabić miodku) wodą![]()
w urodziny mojego najmłodszegoW ogóle Dziewczyny jednak mam termin porodu wyznaczony na 25.11 więc żadna ze mnie grudniowa Mama, ale stwierdziłam ze zostaje z Wamilistopadowe forum już całkiem odpuszczam. Bardzo dobrze mi tu
najwyżej będę przecierać ślady
Ja nie mam wielkich mdłości, ale zabrzmiało tak smakowicie, że właśnie robięDziewczyny, jeśli mogę Wam coś podpowiedzieć w temacie naturalnego leku na mdłości to mi dziś bardzo pomogła mikstura wypita na ciepło: kilka plasterków imbiru, troszkę soku z cytryny, łyżeczka miodu i wszystko zalane gorąca(nie wrzącą, żeby nie zabić miodku) wodą![]()
RozumiemMdłości 1:0 msza za teściowa.![]()
A w jakiej branży pracujesz jak można zapytać?Rozumiemja rozważam L4 jak tak dalej będzie...