Carolina123
Fanka BB :)
tylko boje się, że jak wezmę zwolnienie i położę się do łóżka to zaraz będzie mnie łatwiej przeskoczyć niż obejśćWgl się nie szczyp i bierz zwolnienie! Ja tez większość dnia leżę bez mocy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko boje się, że jak wezmę zwolnienie i położę się do łóżka to zaraz będzie mnie łatwiej przeskoczyć niż obejśćWgl się nie szczyp i bierz zwolnienie! Ja tez większość dnia leżę bez mocy![]()
super witamyCześć Dziewczyny
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się przywitać i zostać na dłużej.
Mam 32 lata i to moje pierwsze ciążowe doświadczenia
Wszystko jest dla mnie nowe i nieznane (nie mówiąc już o strachu i niepewności) a Wy tworzycie tak mocną grupę wsparcia❤... Myślę, że dużo się od Was dowiem!
Jestem po badaniach genetycznych (robiłam w pon). Wszystko na szczęście w porządku ale emocje i strach były nie do opisania (nie wrzucam zdjęć bo ciążę prowadzę w lux medzie i sprzęt mają tam słabej jakości). Na 90% będzie chłopiec (już 63 mm).
Termin z OM wychodzi na 1 grudnia, z USG natomiast 30 listopada.
Chętnie z Wami zostanę!
I bardzo, bardzo mocno trzymam za Was kciuki! ❤![]()
Ja miałam wcześniej ale dopiero teraz jak byłam u lekarza w pon to mi tam wszystkie wyniki które się robi w 1 trymestrze wpisał więc nic się nie martwA kiedy miałyście zakładaną kartę ciąży?ja wizytę teraz będę miała w 11 tc to myślicie, że już mi gin założy czy jeszcze nie?
![]()
mi założyła w 6+1. Było serduszko i stwierdziła, że zakładaA kiedy miałyście zakładaną kartę ciąży?ja wizytę teraz będę miała w 11 tc to myślicie, że już mi gin założy czy jeszcze nie?
![]()
witajCześć Dziewczyny
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się przywitać i zostać na dłużej.
Wszystko jest dla mnie nowe i nieznane (nie mówiąc już o strachu i niepewności) a Wy tworzycie tak mocną grupę wsparcia❤... Myślę, że dużo się od Was dowiem!
Jestem po badaniach genetycznych (robiłam w pon). Wszystko na szczęście w porządku ale emocje i strach były nie do opisania (nie wrzucam zdjęć bo ciążę prowadzę w lux medzie i sprzęt mają tam słabej jakości). Na 90% będzie chłopiec (już 63 mm).
Chętnie z Wami zostanę!
cześć!Cześć Dziewczyny
Chętnie z Wami zostanę!
oj bo faceci to jacyś niereformowalni są . Zawsze przy mnie puszczał gazy i było dobrze a jak mi się w ciąży wymknął jeden malutki gazik to wielkie oburzenieMnie dzisiaj wszystko tak wkurza, pierwsza sprawa że się nie wyspałam i to chyba popchnęło to całe domino złościW pracy jak w pracy, jakoś przeleciało, ale jak wróciłam do domu to najpierw obudzili mnie z drzemki po 5 minutach, dodatkowo moi sąsiedzi nie potrafią uszanować czyjejś prywatności
A na koniec pokłóciłam się z mężem, bo uważam że mnie olewa i zrobiło mi się przykro
![]()
Eh... to zawsze serią idzieMnie dzisiaj wszystko tak wkurza, pierwsza sprawa że się nie wyspałam i to chyba popchnęło to całe domino złościW pracy jak w pracy, jakoś przeleciało, ale jak wróciłam do domu to najpierw obudzili mnie z drzemki po 5 minutach, dodatkowo moi sąsiedzi nie potrafią uszanować czyjejś prywatności
A na koniec pokłóciłam się z mężem, bo uważam że mnie olewa i zrobiło mi się przykro
![]()
też mam często taki zły nastrój, może spróbuj teraz się położyćMnie dzisiaj wszystko tak wkurza, pierwsza sprawa że się nie wyspałam i to chyba popchnęło to całe domino złościW pracy jak w pracy, jakoś przeleciało, ale jak wróciłam do domu to najpierw obudzili mnie z drzemki po 5 minutach, dodatkowo moi sąsiedzi nie potrafią uszanować czyjejś prywatności
![]()