Kamilad
Fanka BB :)
Jezu ja też miałam ochotęZjadłabym bob…. Czy ktoś widział bob?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu ja też miałam ochotęZjadłabym bob…. Czy ktoś widział bob?![]()
Ja mam od pierwszej wizyty założoną kartę ciąży czyli wg OM 7+4 a wg usg 6+4.A kiedy miałyście zakładaną kartę ciąży?ja wizytę teraz będę miała w 11 tc to myślicie, że już mi gin założy czy jeszcze nie?
![]()
To widzę że cena jeszcze nie spada bo ja widziałam już z 2 tyg temu za 28zł za pół kgJezu ja też miałam ochotęodechciało mi się jak zobaczyłam cenę
26zl za pół kg
![]()
U mnie było po 20 zł, ale i tak poszłam dalej. Zastanawiam się czy teraz po 15 zł kupować czy jednak jeszcze troszkę poczekaćJezu ja też miałam ochotęodechciało mi się jak zobaczyłam cenę
26zl za pół kg
![]()
To ja tyle, że systemową w luxmedzie mam (W sensie pakiet badań na pierwszy trymestr aktywowany), ale to nawet bez zrobionego usg i potwierdzonej ciążyJa mam od pierwszej wizyty założoną kartę ciąży czyli wg OM 7+4 a wg usg 6+4.
Ja jak wstawilas że w Dino jest w promce to się skuszę na jedno opakowanieU mnie było po 20 zł, ale i tak poszłam dalej. Zastanawiam się czy teraz po 15 zł kupować czy jednak jeszcze troszkę poczekać![]()
halo. Już po?! I jak?!Strasznie się denerwujeja pierd..
U nas dziś tylko kropi , ale jest pochmurno , sennie. Wzięłam się dziś za sprzątanie domu i mam błysk![]()
chyba bym szła z pampersemDziewczyny, czy Wam tez na prenatalne usg każą przyjść z pełnym pęcherzem? Ja się dopiero doczytałam, że mam wypić 0.8l wody na godzinę przed wizytą. Mam nadzieję, że się w takim razie nie opóźniTo chyba znaczy, że będzie przez powłoki brzuszne?