Carolina123
Fanka BB :)
clexane to się chyba bierze do porodu i jeszcze 6 tygodni poPowodzenia! Clexane też cały czas mam i nie zapowiada się odłożenie bo też pełno opakowań wypisała. Dobrze chociaż, że to za darmo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
clexane to się chyba bierze do porodu i jeszcze 6 tygodni poPowodzenia! Clexane też cały czas mam i nie zapowiada się odłożenie bo też pełno opakowań wypisała. Dobrze chociaż, że to za darmo![]()
Powodzenia! Clexane też cały czas mam i nie zapowiada się odłożenie bo też pełno opakowań wypisała. Dobrze chociaż, że to za darmo![]()
oj są. Liczyłam, że po miesiącu się przyzwyczaję a tu lipa. Apropo też macie taki wrażliwy na mocniejszy dotyk brzuch po tych zastrzykach ?No u mnie będzie do końca ciążyi jak będę chciała karmić piersią to raczej też będę musiała brać heparynę ,
także trzymajmy cię dzielnie
(te zastrzyki są straszne
boli jak nie wiem )
ja pierwszym razem miałam przez brzuch, ale skończyło się dopochwowo, bo nie wszystko ładnie było widać przez brzuch akurat wtedy. Ja miałam wtedy dopochwowo na leżance, ładnie przykryta, wiec czułam się komfortowoMi lekarka powiedziała, że będzie przez powłoki brzuszne, żebym się nie martwiła, bo wie, że wstydzę się mężczyzn ginekologów, a właśnie facet będzie robił. Zasiałaś niepewność z tym dopochwowym, trzeba się wydepilować w razie czego
![]()
oj są. Liczyłam, że po miesiącu się przyzwyczaję a tu lipa. Apropo też macie taki wrażliwy na mocniejszy dotyk brzuch po tych zastrzykach ?
raz mi sikneła krew po zastrzyku. A co do problemów z wbijaniem te nie mam pojęcia. Mąż mi zastrzyki robi a ja zamykam oczy o liczę do 10Taaakmój mąż mnie dotknąć w obrębie wstrzykiwań nie może .
Ja już zaczęłam wbijać się wyżej , bo jakoś tak na tej niskiej fałdzie już się boje ze do dziecka się wbije(tak to niemożliwe ) ale teraz jak jestem wyżej to tak boli
![]()
Masz tak że czasem się wbić nie idzie bo felerna igła ? Już chyba miałam że 3 takie zastrzyki , a raz miałam tak jak się wbiłam to mi siknela krew do zastrzyku![]()
raz mi sikneła krew po zastrzyku. A co do problemów z wbijaniem te nie mam pojęcia. Mąż mi zastrzyki robi a ja zamykam oczy o liczę do 10nie pytam go jak poszło, wolę nie wiedzieć
![]()
ja się boję widoku igłyOjej to podziwiam że dajesz się mężowi
Mój mi proponował ale jak zobaczył moja minę to zrezygnował![]()
ja jadłam maliny nawet ostatnio bo rano nic innego z jogurtem nie chciało mi wejść, no i wszystko jest okTez mi się tak wydajeowocki maja dużo kwasu foliowego i witaminki C wiec wręcz bardzo wskazane
![]()
Mój lekarz tłumaczył mi, ze po IVF jest inaczej. Podchodziłam 3 razy, teraz ciąża naturalna i odstawił mi progesteron w 10tcMiałam to badanie i nie wiem co wyszło, ale chyba ok)
Ja jestem 11+6 lekarka kazała mi do końca wybrać Prolutex, zastrzyki w brzuch, to jeszcze mam na kilka dni + do tego duphaston i mówiła, że jak odłożę Prolutex to mam pilnować by nie zapominać o Duphastonie bo to będzie jedyne wsparcie i mówiła, że to długo będę brała, wypisała receptę na jakieś 5 opakowań. I tak mnie właśnie zaciekawiło z tym odstawianiem. Ja jestem po in vitro i może to też jest inaczej.