kasiaa91
Fanka BB :)
To normalne że malejąDziewczyny mam wyniki trzeciej bety.Przyrost prawidłowy bo 114%, ale zastanawiam się czy jeżeli pierwszy przyrost wynosił 140%, a ten jest mniejszy to czy mam się martwić?Zobacz załącznik 1388008
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To normalne że malejąDziewczyny mam wyniki trzeciej bety.Przyrost prawidłowy bo 114%, ale zastanawiam się czy jeżeli pierwszy przyrost wynosił 140%, a ten jest mniejszy to czy mam się martwić?Zobacz załącznik 1388008
Ja teoretycznie chciałabym isc już, ale znam siebie i wole poczekać kilka dni, ale zwiększyć prawdopodobieństwo na serduszko niż później się stresować i płakać.Patrzę na te wasze wizyty u gin i już sama nie wiem czy iść szybciej. Chciałam iść tak, aby już było serduszko, bo pamietam jak było przy pierwszej ciazy ile kosztował mnie stres jak był tylko pęcherzyk :x
Ostatnia miesiączka 11 marca. Teraz miesiączka miała być w pon. Apka pokazuje ze dzisiaj 3+5. Testy pozytywne wyszły mi już w poniedziałek, tydzień przed okresem. Beta wtedy wskazywała ze jestem świeżo po implantacji. Planowałam iść 20 kwietnia, ale zmieniłam na 25 kwietnia. Kiedy byście szły?
Uspokoilas się troszkę, dziękujeTo normalne że maleją![]()
ja tak samo, ale ja jestem z tych niecierpliwych.. nie bez powodu robiłam tez testy tam szybkoJa teoretycznie chciałabym isc już, ale znam siebie i wole poczekać kilka dni, ale zwiększyć prawdopodobieństwo na serduszko niż później się stresować i płakać.
Nie martw się, dostaniesz progesteron od lekarza. Ja przy beta ponad 2000 miałam progesteron poniżej 7. I lekami udało się sprawić ze ciąża się utrzymuje i nawet bije serduszkoDzień dobry dziewczyny, odebrałam właśnie wyniki po 48h beta wzrosla o 113%.. z 262 na 558.
Niestety progesteron spadł z 8.1 na 7.1
Zapisałam się do lekarza na godzinę 19 dzisiaj
A co to jest to staraczkowe ? Jakies starsze forum niż to?Cześć!
Jesli mogę, to chętnie się dołączętak bardzo polubiłam forum staraczkowe, że potrzebuje chyba mieć miejsce do wygadania. Narazie pewnie mniej będę się tam udzielać, bo udało się, zaszłam w ciąże i bardzo nie chce robić dziewczynom przykrości i opowiadac o mojej ciąży, bo naprawdę wspaniałe to kobitki! Sama długo się starałam, (choć pewnie troszkę mniej, niż niektóre z nich), żeby zajść w ciążę. Wiem, że na tamtym wątku za bardzo nie mam z czym się udzielać, dlatego postanowilam dołączyć tutaj
mam nadzieję, że atmosfera będzie choć w połowie tak fantastyczna! Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
![]()