Carolina123
Fanka BB :)
Drogie Panie gratuluję wszystkim Paniom dzisiaj wizytującym
w sumie pozostałym też . Oby już do końca były tylko takie informacje. Za dużo już tych strat na tym wątku. Takie dni jak ten naprawdę napawają optymizmem 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja cały czas mówię o moim Żelku w rodzaju męskimKurde teraz patrzę że napisałaam "moja mała" a ja jeszcze płci nie znam..to jest znak![]()
Ja mam takie uczucie rozciągania w okolicy jakby spojenia łonowegoMiewacie może takie kłucia w pochwie? Dzisiaj co jakiś czas odczuwam takie pulsowanie w okolicach ujścia pochwy, nie jest to bolesne, ale lekko nieprzyjemne i zastanawiające...
ja nie mieszkam w Polsce , ale zapytam położną na następnej wizycieniestety te moje omegi nie są wegańskie nad czym ubolewam, nie są nawet wegetariańskie, bo są z ryb, ale ostatnio gdy się tym interesowałam, to nie było badań na temat wchłanialności dha z suplementów z alg (wcześniej kupowałam omegę wegańską Moller’s). W związku z tym wybrałam te wcześniej wymienione, ale mięsa ryby nie tknę. Przewagą suplementów nad jedzeniem ryb jest to, że sprawdzają je pod kątem toksyczności, a z rybami to nigdy nie wiadomo…
ryb chyba nikt nie bada, tak jak mięsa…
Wegetarianie mają łatwiej z b12, bo chyba sporo jest jej w nabiale, ale serio warto sprawdzić poziom.
W Diagnostyce jest pakiet, który nazywa się „dla wegan i wegetarian” i on jest też świetny właśnie dla kobiet w ciąży. Trochę kosztuje, ale ciągle taniej, niż jakby kupować wszystkie badania oddzielnie.
ja mam czasem , wydaje mi się że wszystko na dole musi się teraz rozciągnąć....Miewacie może takie kłucia w pochwie? Dzisiaj co jakiś czas odczuwam takie pulsowanie w okolicach ujścia pochwy, nie jest to bolesne, ale lekko nieprzyjemne i zastanawiające...
Moja miała w 10+4 4,5 cm to chyba dobrze, w 11 pewnie dobije do rozmiaru Twojego fasolaWedług usg 11+5![]()
No tylko po takiej domowej. W sensie nie wiesz, jak on jest ciepły w środku...ze stoiska nie. Oglądałam webinar o żywieniu w ciąży i właśnie dietetyczka zwracała uwagę, że nie. Podobnie jak nie dla bigosu z winem (bo nie wiesz, ile tego wina i czy na bank wyparowało...)po obróbce cieplnej myślę że jak najbardziej![]()
Podwójnie? W sensie, że u dwóch różnych lekarzy? Dlaczego? Zawsze mam zaległości w czytaniu niestety, pomimo że staram się wchodzić codziennie.. ale tu jest tyle treści, że ciężko nadrobićJa dziś byłam na dodatkowym USG, bo zdecydowałam się jednak ciąże prowadzić podwójnie. Maleństwo ma już 4cm, serce pięknie bije, wszystkie raczki i nóżki obecnemogę świętować dziś
Zobacz załącznik 1405062
mój Bobik w 11+0 miał 4.11cm, ciekawa jestem ile urośnie w 2 tygodnieMoja miała w 10+4 4,5 cm to chyba dobrze, w 11 pewnie dobije do rozmiaru Twojego fasola![]()