Carmen_87
Fanka BB :)
Ja się znieczulalam do pobrania krwiPowodzenia dziewczyny
Wracam właśnie z pobrania krwi, 6 próbek mi pobrali, nie zemdlałamNawet histerii nie zrobiłam, a potrafię
Zbieram się zaraz do pracy
Miłego dnia dla Wszystkich Mam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się znieczulalam do pobrania krwiPowodzenia dziewczyny
Wracam właśnie z pobrania krwi, 6 próbek mi pobrali, nie zemdlałamNawet histerii nie zrobiłam, a potrafię
Zbieram się zaraz do pracy
Miłego dnia dla Wszystkich Mam![]()
To samo przeżywałam, brak objawów, nie miałam i nie mam, ciąża widmoWitam dziewczyny troszkę was podglądam od dłuższego czasu ale dopiero dzisiaj postanowiłam się odezwacdzisiaj zaczynam 11 tydzień, ale od samego początku czuje, ze cos będzie nie tak. Od samego początku brak objawów ciąży wogole nie czuje żebym w niej była, troszkę piersi pobolewaly a od paru dni nawet i tego brak. Wizyta dopiero w piątek. Jestem po 1 poronieniu w 7 tygodniu i strach jest bardzo duży
Ja juz niestety musialam wymienić swoją garderobę bo sie nie mieszczę w żadne spodnieOglądacie juz jakies rzeczy dla siebie i dziecka? Kupujecie co nieco? Ja może nie ze kupuje,ale rozglądam się i co mi wpada w oko zapisuje sobie itp
Ja to zawsze na końcu praktycznie w ostatnim miesiącu a wózek w pierwszej ciąży kupiłam dzien przed porodemOglądacie juz jakies rzeczy dla siebie i dziecka? Kupujecie co nieco? Ja może nie ze kupuje,ale rozglądam się i co mi wpada w oko zapisuje sobie itp
oglądam od jakiegoś czasu wózkiOglądacie juz jakies rzeczy dla siebie i dziecka? Kupujecie co nieco? Ja może nie ze kupuje,ale rozglądam się i co mi wpada w oko zapisuje sobie itp
To dopiero pierwsza wizyta będzie?Witam dziewczyny troszkę was podglądam od dłuższego czasu ale dopiero dzisiaj postanowiłam się odezwacdzisiaj zaczynam 11 tydzień, ale od samego początku czuje, ze cos będzie nie tak. Od samego początku brak objawów ciąży wogole nie czuje żebym w niej była, troszkę piersi pobolewaly a od paru dni nawet i tego brak. Wizyta dopiero w piątek. Jestem po 1 poronieniu w 7 tygodniu i strach jest bardzo duży
Właśnie... Wózki nowe, używane, 2w1, 3w1 czy jeszcze co innego? Firmy konkretne (wiadomo, to też konkretne pieniądze) czy raczej "no name"? Co preferujecie?oglądam od jakiegoś czasu wózkinosa kurde wszystko teraz będę musiała kupić dla dziecka bo wszystko oddałam , a wózek mnie jakoś stresuje i muszę chyba go po połówkowych kupić
a tak to ubranka itp dopiero w późniejszym czasie bo kurcze nie wiem czy ten lekarz miał rację że będzie dziewczynka ...jakoś mu nie uwierzyłam
![]()
tym razem patrzę na 3w1 ale używane w dobrym stanie , nie stać mnie na nowyWłaśnie... Wózki nowe, używane, 2w1, 3w1 czy jeszcze co innego? Firmy konkretne (wiadomo, to też konkretne pieniądze) czy raczej "no name"? Co preferujecie?
To już 4 wizyta będzie, 11 maja zobaczyłam bijące serduszko, później miałam wizytę 20 maja i wszystko było dobrze. Teraz wizyta 3.06To dopiero pierwsza wizyta będzie?
To nie stresuj się, będzie dobrzeTo już 4 wizyta będzie, 11 maja zobaczyłam bijące serduszko, później miałam wizytę 20 maja i wszystko było dobrze. Teraz wizyta 3.06