reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Też to miałam w medicover... Kobieta potraktowała mnie jak trędowatą. Innym razem chciałam wykonać badania ktore mam w pakiecie, przepisała bez problemu, ale po dalszej rozmowie wyszło, że się leczymy i dopiero po bardzo ostrej wymianie zdań nie wykasowała skierowania.
Ciekawe... ja przychodziłam z karteczką z kliniki niepłodności z wypisanymi badaniami do zrobienia i 3 razy bez słowa mi wypisali i jeszcze życzyli powodzenia. Widocznie zależy na kogo się trafi...

Ja też poproszę.
Cześć! Mogę do Was dołączyć? Jutro mam swoje pierwsze prenatalne i od 3 dni nie śpię ze stresu. Ostatni raz maluszka widziałam w 9 tyg. więc mam czarne myśli czy nadal tam jest (wiem, głupie, ale po 2 stratach to silniejsze ode mnie 😭 )

Termin mam na 9.12, zachacianki zywieniowe level master i chętnie zostanę z Wami na grupie prywatnej. WITAJCIE 😃
Kochane zapisuję Wasze nicki i w razie, jakby nie udało się już Was teraz dodać (bo już dość późno i lista dawno już poszła do adminki) to ja albo @Hol-inka dodamy Was zaraz po utworzeniu grupy :)

@Tajka03 żadnych czarnych myśli, musi być dobrze! :) 🤞

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry