Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mamy podobnie mimo wszystko, u mnie to 46 było jeszcze przed datą @Mam aż 53, jak na początek to za dużo
ŁadnyMi wyszedł progesteron 22,2
Taak? Totalnie nie wiem jak powinno byćŁadny![]()
Oo nie chciałabyś ciąży bliźniaczej?I taki koło 20 powinien być. Już się naczytalam o jakimś zaśniadzie groniastym... albo ciąża bliźniacza![]()
Zalezy jeszcze w jakich jednostkach podanyMam aż 53, jak na początek to za dużo
Ja bym BARDZO nie chciała. Zawsze po pierwszym usg mówiłam mężowi że „jest i jest jedno”Taak? Totalnie nie wiem jak powinno być
Oo nie chciałabyś ciąży bliźniaczej?
Mi w tym cyklu pękły dwa pęcherzyki, ale wyniki chyba za niskie na bliźniaki![]()
Tsh masz spore, masz niedoczynnosc ?Na bliźniaki masz za niskie, ale na jedną dzidzie prawidłowy. Mogę mieć jak najbardziej byle tylko oznaczał ten progesteron coś dobregomam wyniki beta 695
progesteron 48, tsh 3,45