reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Z tarczycą niby przewlekłe zapalenie, ale nic z tym nie robie bo wyniki ciągle dobre, zawsze w okolicach 2, widzę właśnie że skoczyło do góry więc i tu może być problem.. dla mnie najważniejsze, żeby ciaza się utrzymała, bez względu na ilość dzieci :D

reklama
Mialam pacjentki z niskimi betami i były w ciążach bliźniaczych:) tak że jak którejś się trafi to niech nie będzie zaskoczona, wydzielanie tego hormonu jest cechą mocno indywidualna a jej widełki są bardzo szerokie
Ooo ja w sumie chciałabym mieć bliźniaki 😁 jedyne czego się obawiam to, że większe prawdopodobieństwo ciąży zagrożonej i że nie będę mogła pracować, a chce pracować jak najdłużej tylko dam radę

Ooo ja w sumie chciałabym mieć bliźniaki 😁 jedyne czego się obawiam to, że większe prawdopodobieństwo ciąży zagrożonej i że nie będę mogła pracować, a chce pracować jak najdłużej tylko dam radę
To ja z tego powodu właśnie nie chce - nie dlatego że źle by było mieć dwa bobasy a dlatego że to ciaża wysokiego ryzyka.

Dla mnie karmienie byłoby najcięższe bo mam 2 dzieci które karmię w tandemie więc z kolejnymi 2 byłoby ciężko a nie chciałabym wprowadzać mieszanek

reklama
Do góry