reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Gratulacje i wszystkiego najlepszego w dniu urodzin ❤️❤️ ja za 5 dni kończę 30 lat, ale w ogóle o tym nie myślę i zapominam, bo myślę tylko o 🤰🏻 żeby było wszystko dobrze i nie mogę doczekać się wizyty u doktorka
Dziękuję! 🥰 Mam to samo, urodziny w tym roku są kompletnie przyćmione wiadomością o maluchu. Kiedy masz wizytę w lekarza? Ja dopiero 27.04. Ne wiem, jak dam radę tyle przeczekać!

reklama
Czy ktoś przy okazji pozytywnego testu walczy z przeziębieniem? 😔 Jak sobie radzicie? U mnie gorączka i zatoki + senność 😌 Stresuje mnie, że to może jakoś źle wpłynąć na płód.. Na betę idę jutro, bo wcześniej nie byłam na siłach by gdzieś jechać 😌
Niestety ja... domowe specyfiki mleko z miodem i inchalacje z soli fizjologicznej

Cześć! Jestem po wizycie, narazie sam pęcherzyk i (być może) zarys zarodka. Jestem 5+0Wszystko w porządku, kontrola za tydzień, bo akurat tak miałam przypadkowo umówiona wizytę, wiec już kazała nie zmieniać. Co do pracy, zapytałam jakie jest stanowisko Pani doktor i kazała mi iść na zwolnienie..
wrzucam Wam zdjęcie mojej kropki :)

Załączniki

• IMG_8941.jpg
    IMG_8941.jpg
    161,7 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Do góry