MartaMarkry
Fanka BB :)
jak zliczysz sobie te wszystkie kiły, hiv, toxo itp itd to wychodzi pokaźna suma za całośćboze, to gdzie wy robicie te badania? Jak chodzicie do pracy i macie ubezpieczenie to nie możecie zadzwonić po skierowanie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak zliczysz sobie te wszystkie kiły, hiv, toxo itp itd to wychodzi pokaźna suma za całośćboze, to gdzie wy robicie te badania? Jak chodzicie do pracy i macie ubezpieczenie to nie możecie zadzwonić po skierowanie?
Ja z kolei nawet nie chce myśleć o śledziuJak Wy możecie jeść macamnie na samą myśl...
U mnie owoce, dziś wjechał śledzik i na nabiał
Dokładnie tak.jak zliczysz sobie te wszystkie kiły, hiv, toxo itp itd to wychodzi pokaźna suma za całość![]()
u mnie teraz gin powiedziała, ze jako ze rodziłam dwa lata temu to mam wrócić z karta ciazy i części badań nie będę musiała robić.. zawsze to pare „groszy” do przodu. Straszne to jest ile to wszystko kosztuje, ale no ja byłam swiadoma. Zawsze warto pytać lekarza o rozbicie badań na kilka wizyt, bo jest różnica płacić stówę miesięcznie niż 500 czy 600 czy 700 za jednym rzutemD
Dokładnie tak.
Pamiętam w pierwszej ciąży zapłaciłam ponad 700 zł za pierwsze badania ( w moim przypadku też więcej badań związanych z pracą tarczycy bo mam niedoczynność ). Prywatna przychodnia. Szczerze to jak mam się prosić o skierowania na część badań to już wolę iść prywatnie
tak, później już tylko morfo i mocz, ja jeszcze będę robić regularnie TSH i co trymestr przeciwciała Coombsa bo mam niezgodność serologiczna z mężem. A teraz siedzę i jak głupi sprawdzam diagnostykę co chwile bo czekam na wyniki TSH… 2 tyg temu było 5,59 i boje się jakie będzie dzisiajszok. Ja dostałam teraz badania to zapłaciłam 120 zl, ale moja lekarz wszystkie badania rozkłada co wizytę. Może w waszym przypadku poprostu większość zrobilyscie odrazu i potem już będzie morfologia mocz tylko, czy nie?500 zł za badania rany..
ja wole jednorazowo, bo później mam jeden rachunek do rozliczenia z ubezpieczycielem, a nie kilkau mnie teraz gin powiedziała, ze jako ze rodziłam dwa lata temu to mam wrócić z karta ciazy i części badań nie będę musiała robić.. zawsze to pare „groszy” do przodu. Straszne to jest ile to wszystko kosztuje, ale no ja byłam swiadoma. Zawsze warto pytać lekarza o rozbicie badań na kilka wizyt, bo jest różnica płacić stówę miesięcznie niż 500 czy 600 czy 700 za jednym rzutem![]()
Mnie boli na maksa. Ściśnięty żołądek cokolwiek nie zjem.A kogoś boli żołądek? Mnie właśnie od 3 dni… Rano spoko, a od 13 to kiepsko, żeby coś zjeść.