G
guest-1677526072
Gość
31 latWłaśnie dziewczyny, może stworzymy też "podpost" albo spam wiekowy ?
Tzn kazda z nas niech powie swój wiek i dopisze liczbę dzieci
Ja 27lat
0 dzieci (jedno w brzuszku)![]()
3 dzieci i kolejne w brzuchu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
31 latWłaśnie dziewczyny, może stworzymy też "podpost" albo spam wiekowy ?
Ja 27lat
ja mam 33 we wrześniuA czy są tu przyszłe mamy po 30? Ja mam 34 lata
tu bardziej chodzi o długotrwały stres, przewlekly. Wtedy można zaszkodzić. Ale mnie też ostatni głowa pobolewa częściej, ale po kawie przechodziOd dwóch dni boli mnie głowa, dzisiaj wzięłam apap, który w sumie nie zawiele pomógł. Cały dzień się dzisisj stresowałam... Bo zaplanowałam na dzisiaj badanie pappa i mnie tak to stresowało, że nie byłam w stanie wyjść z domu, płakać mi się chciało.. Ale w końcu wyszłam i zrobiłam. Teraz pobolewa mnie brzuch i pachwiny. Mam nadzieję, że nie zaszkodziłam tym stresem maluszkowi![]()
tak jak ja. Którego września ? Ja 23.Ja mam 33 rocznikowo, urodzinki mam we wrześniu![]()
ja pierwsza ciąża w wieku 25 lat i jest podobnie jak teraz. Nawet teraz lepiej się czujesz tzn. bardziej ogarniam wszystko mimo ciąży i pracę i dom. Wtedy byłam większy flak.Czy w twoim przypadku potwierdzasz słowa ze po 30 dolegliwości ciążowe są dużo silniejsze?
33, 1 córka, 2 poronienia niestety, i kolejny żabol mały w brzuchuWłaśnie dziewczyny, może stworzymy też "podpost" albo spam wiekowy ?
Ja 27lat
DokaldnieOj tak, u mnie również. Standardowo przed każdą wizytą. Mam nadzieję, że kiedyś to przejdzie bo można zwariować![]()
DokaldnieOj tak, u mnie również. Standardowo przed każdą wizytą. Mam nadzieję, że kiedyś to przejdzie bo można zwariować![]()
39 lat, 0 dzieci na zewnątrz, jedno w brzuszku![]()
Ja 28 i pierwsza dzidzia w brzuszku34 lata, 9 latek na pokładzie, drugie w brzuchu![]()
33A czy są tu przyszłe mamy po 30? Ja mam 34 lata
29 lat, pierwsza ciąża, tzn. 3 biochemiczne za mną, ale nie dotrwałam wtedy nawet do USG.Właśnie dziewczyny, może stworzymy też "podpost" albo spam wiekowy ?
Ja 27lat
Trzymsmy kciuki o ktorej godzinie wizyta ?Trzymajcie kciuki bo jutro mam wizytę i się okaże co oznaczało niskie tętno w poniedziałek, oby to był błąd pomiaru..