reklama
Dolaczam do klubu, jestem kompletnie zielonaWy o wyprawach a ja nawet nie wiem jak się dziecko ubierajakie warstwy, co na wyjście ze szpitala itp. przede mną trochę do poczytania jednak

Nazwa właśnie jest dość myląca.Ja mam straszną awersję do porodu a z tym mi się kojarzy szkoła rodzenia, ale tam jest dużo innych tematów też, więc może po 20 tygodniu się wybiorę by posłuchać

Dla mnie to cenne informacje.
50-56 to te małe ciuszki, początkoweDolaczam do klubu, jestem kompletnie zielonaNawet te rozmiary 50 czy 56, o ktorych tu dziewczyny pisza, nic mi nie mowia. To samo chusty i nosidelka, zieleeen
Ale doksztalcimy sie, wierze w potege internetu
![]()

Dzięki50-56 to te małe ciuszki, początkowemniejsze głównie dla wcześniaczków, chociaż różne dzieci się rodzą.
Internet swoją drogą, ale szkoła rodzenia daje praktykę. Kąpiele, postępowanie w razie np. zachłyśnięcia, pielęgnacja...
Wzrost, ale też generalnie gabaryt. Dziecko rośnie wzdłuż i wszerzDziękiSzkołę rodzenia też mam zamiar zaliczyć. A co do tych ciuszków, to chodzi o wzrost dziecka, tak?

Carmen_87
Fanka BB :)
Wybiorę się do tej szkoły rodzenia coś czujęNazwa właśnie jest dość myląca.Szkoła rodzenia jest też dla osób, których dotyczy cięcie cesarskie, także bez obaw.
Dużo można się dowiedzieć odnośnie opieki nad noworodkiem, pierwsza pomoc itd.
Dla mnie to cenne informacje.
50-56 to te małe ciuszki, początkowemniejsze głównie dla wcześniaczków, chociaż różne dzieci się rodzą.
Internet swoją drogą, ale szkoła rodzenia daje praktykę. Kąpiele, postępowanie w razie np. zachłyśnięcia, pielęgnacja...
ka.an92
To ja czuje totalnie to samoDolaczam do klubu, jestem kompletnie zielonaNawet te rozmiary 50 czy 56, o ktorych tu dziewczyny pisza, nic mi nie mowia. To samo chusty i nosidelka, zieleeen
Ale doksztalcimy sie, wierze w potege internetu
![]()

olenka201
Mam 3 dzieci czwarte w drodze . Tak 3 razy rodzilam naturalnie . Mam nadzieje ze czwarte tez uridze naturalnieCzytałam gdzieś, że kark dziecka.sie sprawdza w celu określenia temperaturyJejku ale podziwiam, jesteś zaprawiona w boju, mogę spytać czy rodziłaś naturalnie całą czwórkę?
Marchewkowa..
Początkująca w BB
Symbactin na klindamycynieA jaki masz antybiotyk? Ja już dwa razy po 2 tygodnie brałam Amoksliklav :/ już się boję kolejnego posiewu by znowu jakaś infekcja nie wyszła

reklama
Carmen_87
Czyli w Twojej ocenie nie jest to takie straszne czy po prostu masz nastawienie, że wytrzymasz? Jezu mu pierworódki to mamy takiego stresa.... Sama pewnie pamiętasz.Mam 3 dzieci czwarte w drodze . Tak 3 razy rodzilam naturalnie . Mam nadzieje ze czwarte tez uridze naturalnie