Madame JS
Fanka BB :)
Dzięki, że pytasz. Jest lepiej. Ale ja nie wiem, czy to na pewno jelitówka...@Madame JS jak tam? Moja siostra miała jelitowke we wczesnej ciąży, dziecko przyniosło ze żłobka. Było to bez znaczenia dla ciąży![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki, że pytasz. Jest lepiej. Ale ja nie wiem, czy to na pewno jelitówka...@Madame JS jak tam? Moja siostra miała jelitowke we wczesnej ciąży, dziecko przyniosło ze żłobka. Było to bez znaczenia dla ciąży![]()
Jestem dobrej myśli. Po prostu Twoje ciało wywala coś, co mu w związku z ciążowymi hormonami nie pasujeDzięki, że pytasz. Jest lepiej. Ale ja nie wiem, czy to na pewno jelitówka...![]()
Jestem na wakacjach. Staram się trzymać dietę, ale co chwile wychodzą przekroczeniaA trzymasz dietę cukrzycową? Ja od 1dc cisnę z dietą na 100%, póki co wszystkie cukry w normie.
Miałam przez pół poprzedniej ciąży i po porodzie. Jak wrócę ze spaceru, to mogę trochę o nim napisac. Albo napisz do mnie na privJa przed ciąża byłam na diecie niskowęglowodanowej, ale niestety u mnie w ciąży każdy posiłek musi składać się z białka, tłuszczy i węglowodanów złożonych, wtedy cukry grają.
Miałaś już taki sensor? Ja ostatnio dużo o tym czytam.
Hej, ja się odmeldowuje. Po czwartkowej wizycie, gdzie tętno płodu było praktycznie znikome, beta powtórzona w czwartek i dziś... niestety spadła z 38200 do 35200. Nie ma już dla mnie nadziei.
Spokojnych ciąż.