B
B206
Gość
Aaaa to czemu w necie na tym drugim wszyscy podpisują to jako baby shower to nie wiemNo na babyshower już czekasz na poród i zbierasz prezentya na tym drugim wszyscy dopiero dowiadują się, jaka jest płeć
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa to czemu w necie na tym drugim wszyscy podpisują to jako baby shower to nie wiemNo na babyshower już czekasz na poród i zbierasz prezentya na tym drugim wszyscy dopiero dowiadują się, jaka jest płeć
![]()
Haha uprzedzałam że swiezak jestem w temacieto gender party! Baby Shower to inna impreza![]()
możesz po porodzie zjeść swoje łożyskoHaha uprzedzałam że swiezak jestem w temacie
Dzizas... to imprez a imprez, jest coś jeszcze o czym nie wiem a powinnam ?!![]()
Mniam mniammożesz po porodzie zjeść swoje łożysko![]()
Ekscytujące ale chyba podziękuję!możesz po porodzie zjeść swoje łożysko![]()
Ja tez świeżynka w temacie, wprawdzie widziałam te filmiki z gender reveal ale nie sądziłam ze to juz u nas się tak przyjęłoHaha uprzedzałam że swiezak jestem w temacie
Dzizas... to imprez a imprez, jest coś jeszcze o czym nie wiem a powinnam ?!![]()
Kim K. chyba swoje w kapsułkach zjadła.możesz po porodzie zjeść swoje łożysko![]()
Niektóre koleżanki aktywniejsze instagramoqo wrzucały relacje. Jedne z większą pompa inne w gronie rodziny...Ja tez świeżynka w temacie, wprawdzie widziałam te filmiki z gender reveal ale nie sądziłam ze to juz u nas się tak przyjęło
Chyba nie ma dobrego uniwersalnego czasu na to. Np ja choć pracuje i pracować będę ile się da poinformowałam już w 5 tc dlatego że jestem jedyną osobą na takim stanowisku i "góra" musi się zastanowić co zrobią z tym za kilka miesięcy - czy zatrudnia kogoś nowego, przyucza kogoś z innej jednostki czy zawiesza działanie aż do mojego powrotu