Mam tak samo.. A wizytę miałam 4 dni temuDo mojej wizyty jeszcze 2 tyg a juz sie stresuje czy wszustkk ok dziz mam 6+2
reklama
Moni17.06
Fanka BB :)
Ja tydzien temu teraz na wizycie powinno myc juz serce i mowil o zakladaniu karty. Ciaza przebiega tak samo jak z synem tylko teraz odrzuca mnie od slodkiego i strasznie popsula sie cera i wlosy...Mam tak samo.. A wizytę miałam 4 dni temunajchętniej chodziłabym co tydzień na usg
a jak sobie pomyślę że tak ma być przez 9 msc to chyba osiwieje
![]()
olka11135
Dziewczyny, a ja włożę trochę kij w mrowisko, ale nasza ciąża wypada w okresie wakacyjnym. Ja nie planuję iść na zwolnienie. W sumie już mam wszystko obgadane wstępnie z szefową - i w teorii będę w pracy do końca ciąży.
I teraz tak - mamy już zaplanowany i opłacony wyjazd do Egiptu na koniec maja pewnie będę ok 7-8tc ciąży.
Potem w wakacje mamy już Europejskie kierunki no i ale w październiku planowaliśmy Mauritius - będę w okolicy 30tc i trochę się waham - z drugiej strony ferie u nas totalnie odpadną bo w 2024 roku zaczynają się już 15 stycznia więc nie polecimy nigdzie z 2 tygodniowym noworodkiem
Nie chcę, żeby dzieci już na starcie traciły przez rodzeństwo
I teraz tak - mamy już zaplanowany i opłacony wyjazd do Egiptu na koniec maja pewnie będę ok 7-8tc ciąży.
Potem w wakacje mamy już Europejskie kierunki no i ale w październiku planowaliśmy Mauritius - będę w okolicy 30tc i trochę się waham - z drugiej strony ferie u nas totalnie odpadną bo w 2024 roku zaczynają się już 15 stycznia więc nie polecimy nigdzie z 2 tygodniowym noworodkiem
Napewno będzie ❤ja widziałam w 6+1Ja tydzien temu teraz na wizycie powinno myc juz serce i mowil o zakladaniu karty. Ciaza przebiega tak samo jak z synem tylko teraz odrzuca mnie od slodkiego i strasznie popsula sie cera i wlosy...
Słoneczko świeci
Dziewczyny, a ja włożę trochę kij w mrowisko, ale nasza ciąża wypada w okresie wakacyjnym. Ja nie planuję iść na zwolnienie. W sumie już mam wszystko obgadane wstępnie z szefową - i w teorii będę w pracy do końca ciąży.
Jak już opłacone to nie ma wyjścia
pluto_nova
Moderator
Wersow z wielkim brzuchem poleciała do Tajlandii, a Ty nie możesz na Mauritius?Dziewczyny, a ja włożę trochę kij w mrowisko, ale nasza ciąża wypada w okresie wakacyjnym. Ja nie planuję iść na zwolnienie. W sumie już mam wszystko obgadane wstępnie z szefową - i w teorii będę w pracy do końca ciąży.
olka11135
Jak już opłacone to nie ma wyjściazapytaj lekarza dla pewności, ale zapewne możesz pakować strój, mleczko do opalania i sruuu na wakacje
dopytaj czy nie trzeba heparyny na lot, weź nospe, pij dużo wody i baw sie dobrze. Trzymam kciuki za udany wyjazd/y
![]()
![]()
Nie no wyjście jest, przecież nikt nas do samolotu siłą nie zaciągnie
Dla nas pieniądze nie mają aż takiej wartości jednak zdrowie jest ważniejsze. Tylko słoneczka by mi było szkoda, bo ja kocham lato
Wersow z wielkim brzuchem poleciała do Tajlandii, a Ty nie możesz na Mauritius?![]()
Ha ha wolałabym nie rodzić w jakimś dziwnym kraju 3 świata
reklama
Crazylalafresh
U mnie od kilku dni tak samoU mnie nie ma![]()