14:40
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
14:40
o to bliziutkowałbrzych
12.4514:40
Może kiedyś uda się zorganizować jakieś integracyjne spotkankoo to bliziutko![]()
pewnieMoże kiedyś uda się zorganizować jakieś integracyjne spotkanko![]()
Ja też lubię zwracać uwagę na styl wypowiedzi, ale dla mnie np ważniejszy jest szacunek. Ja np nie rozumiem osób które od razu atakują mówiąc "drzesz ryjek" itp . Ryjek to może mieć świnia. Kończąc temat nie dogalysmy się nie miałam nic złego na myśli. Nie chciałam nikogo wprowadzić w błąd Ty za pewne też nie
Ja o 15
ja jestem z okolic, napisałam na privJa rozważam poród w Dąbrowie Górniczej lub Zawierciu, czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z tymi porodówkami lub słyszała coś od znajomych/rodziny?Kiedyś w DG była mordownia ale kilka lat temu przeszli modernizacje i wymienili praktycznie cały personel, chodzą słuchy, że teraz jest tam całkiem przyjemnie.