Wiec obyś wieczorem zaspokoiła swoją babską ciekawośćWścibska jestem - długość ile uderzeń na min serduszka npno i żeby ktoś dał mi się wreszcie przyjrzeć hehe ale podobno te zmiany obok otorbione krwiaki się wchłaniają - zapomniałam że jeszcze to powiedział
![]()
reklama
pluto_nova
Moderator
mówiłam Ci, że ja też nie mam objawów. Nawet zmęczeniam nie mamA jak tak szczerze mówiąc to nie mam żadnych objawów więc nawet nie ma co sprawdzać![]()
B
B206
Gość
Ja już też nie mam od niedzieli poza plamieniamiA jak tak szczerze mówiąc to nie mam żadnych objawów więc nawet nie ma co sprawdzać![]()
M
margaretka.x
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maly_kielek
Zaangażowana w BB
mówiłam Ci, że ja też nie mam objawów. Nawet zmęczeniam nie mam![]()
Jeszcze będziecie tęsknić za okresem, kiedy nie było żadnych objawów.
Ja mogę spać cały czas, jak wcześniej zrobiłam sobie drzemkę w południe to w wieczorem nie mogłam zasnąć. A teraz? Codziennie mam drzemki i wieczorem żadnego problemu z zaśnięciem.
Owulacja
Fanka BB :)
Ja w Twoim tygodniu mojej pierwszej ciąży to nawet nie widziałam, że jestem w ciążyA jak tak szczerze mówiąc to nie mam żadnych objawów więc nawet nie ma co sprawdzać![]()
Owulacja
@olka11135 a na którą masz wizytę?
reklama
wiktoria708
Ja już wgl jadę na wizytę z pakietem badań, bo lekarz napisał mi SMS co przygotować, więc trochę mnie to uspokoiło
już widzę jakieś bakterie w moczu się nazbierały
Ostatnia edycja: