Owulacja
Fanka BB :)
To ścigamy się, mój wczoraj 2.18 i też 8+6Ja już po drugim USG tym razem prywatnym2.25 cm szczęścia z pięknie bijącym serduszkiem
8+6 - z USG idealnie bo już 9+0 ale mamy wieczór
więc książkowo
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ścigamy się, mój wczoraj 2.18 i też 8+6Ja już po drugim USG tym razem prywatnym2.25 cm szczęścia z pięknie bijącym serduszkiem
więc książkowo
![]()
To wpisać Ci wstępnie 30.11 skoro wyprzedzasz mnie o 1 dzień?To ścigamy się, mój wczoraj 2.18 i też 8+6![]()
Będzie okDziewczyny bo ja z tego wszystkiego zapomniałam zapytać lekarza o jakiej porze brać ten Duphaston? Nie przepisał mi dwóch tabletek dziennie, bo mówił ze nie potrzeba. Mam brać tylko jedną, wieczorem po kolacji będzie git?
Ja miałam nadzieję że chiński kalendarz sprawdzi się przy pierwszym dziecku wychodziła dziewczynka a mam synkateraz mam jakieś przeczucie że tym razem będzie dziewczyna. Zobaczymy
![]()
Wczoraj mi dokładnie taki termin wyszedł z USGTo wpisać Ci wstępnie 30.11 skoro wyprzedzasz mnie o 1 dzień?![]()
No i podobasz mi się taka pełna nadzieiJa kiedyś dla jaj to sprawdzałam (ale tylko ten wrzuciłam wyżej bo widziałam różne) i sprawdza się u mnie. U mojej mamy u moich babć i prababćtakże jesteśmy chyba bardzo podatne na niego, albo mamy szczęście nic tylko totka grać
![]()
Oo ranyJa już po drugim USG tym razem prywatnym2.25 cm szczęścia z pięknie bijącym serduszkiem
więc książkowo
![]()
Woow jakie wyraźne zdjęcie! To moje o ile jest okej jest pewnienpodobne bo też dziś mam 9+0Ja już po drugim USG tym razem prywatnym2.25 cm szczęścia z pięknie bijącym serduszkiem
więc książkowo
![]()