U
użytkowniczka 193915
Gość
Nie dam się tknąćMój mąż zawsze mi mowi że na bol piersi najlepszy jest masaż
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie dam się tknąćMój mąż zawsze mi mowi że na bol piersi najlepszy jest masaż
To miałam tak samo z synem, przy córce to mdlosci i wymioty to były na tyle nasilone że waga mi spadała, najbardziej piersi mnie bolały z synem, po tym się zorientowałam że jestem w ciazy, tydzień przed terminem okresu zobaczyłam że są opuchniete i mega bolą, tego samego dnia beta 25Czytam co piszesz i u mnie tak było, że z synkiem tylko 2x rzyg i dlugo mdłości a z dziewczynkami i mdłości i ciągle wymiotowanie i nawet wizyta na IP była potrzebna. I chyba piersi z synkiem też mnie bolały hmmm
tak ja biore 150Czy któraś z Was brala acard na poczatku ciąży?
1 tabletka? A prosze powiedz mi czy to ma znaczenie o jakiej godzinie sie go bierze?tak ja biore 150
Ja tez dzis bylam i tez nie dostalam karty. Pewnie dopiero kiedy pokaze sie serduszko. Mam wizyte za 2 tygodnieDziewczyny czy wam lekarz od razu na pierwszej wizycie zalozyl kartę ciąży? Pytam bo dziś byłam u swojej lekarki, pęcherzyk jest ale karty nie dostałam, zaczęłam się martwić że coś jest nie tak
To mnie uspokoiłaś, ja mam teraz wizytę 30go kwietnia i pełna listę badań jakie mam wykonaćJa tez dzis bylam i tez nie dostalam karty. Pewnie dopiero kiedy pokaze sie serduszko. Mam wizyte za 2 tygodnie