Marzenaaa12
Fanka BB :)
O kurcze nieciekawie . A dlugo cie beda tam trzymac?A ja znów w szpitalu. Zasłabłam czekając na wizytę u pulmonologa ,zadzwonili po karetkę i w karetce zwymiotowałam. I leżę sobie na ginekologii.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurcze nieciekawie . A dlugo cie beda tam trzymac?A ja znów w szpitalu. Zasłabłam czekając na wizytę u pulmonologa ,zadzwonili po karetkę i w karetce zwymiotowałam. I leżę sobie na ginekologii.
U mnie tylko wie maz,. mama i siostra , a reszcie powiemy dopiero po prenatalnych.Przykro mi RossalieDziewczyny czy mówiliście już swoim rodzina? My cały czas się wahamy czy 10 tydzień to nie za wcześnie na chwalenie się
![]()
U nas najbliżsi już wiedząPrzykro mi RossalieDziewczyny czy mówiliście już swoim rodzina? My cały czas się wahamy czy 10 tydzień to nie za wcześnie na chwalenie się
![]()
Nie, jeszcze nie. Wolę poczekać co najmniej do prenatalnych.Przykro mi RossalieDziewczyny czy mówiliście już swoim rodzina? My cały czas się wahamy czy 10 tydzień to nie za wcześnie na chwalenie się
![]()
Rodzina męża się dowiedziała. Bez szałuPrzykro mi RossalieDziewczyny czy mówiliście już swoim rodzina? My cały czas się wahamy czy 10 tydzień to nie za wcześnie na chwalenie się
![]()