reklama

Grudniowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny żegnam się z Wami. Niestety 7 TC i sam pęcherzyk, a u mnie nie ma opcji o przesunięciach bo to był transfer.
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę zdrowych, radosnych i nudnych ciąż 🤞❤️
Nie tak miało być 😭 trzymaj się, a gdy już dojdziesz do siebie - walcz dalej. Będę trzymać kciuki by kolejny był udany ✊🏻❤️

Hej dziewczynki, ja po intensywnym weekendzie. W sobotę mielismy komunie u mojej siostry córeczki a w niedzieke grill na dokładkę. Ledwo zylam🙄no i większość u mnie z rodziny już wie...Mój mąż wygadal😛 ale średnio się cieszę bo to dopiero 7 tydzień.. byłam w sobotę rano na wizycie, serduszko biję, wszystko ok🥰 cieszę się ale jak wam już pisałam w jednej ciazy przestało bić serduszko w 10 tyg..dlatego nadal mam stresa..do tego jeszcze muszs chodzić na razie do pracy, a sił brak😔dziś to tam ledwo żyłam.. w pracy nie wiedzą😏w ogóle w poprzednich ciążach to jakaś taka spokojniejsza byłam a teraz wszystko mnie denerwuje😡😐już sobie sama z tym nastrojami nie radzę.. Ja z chęcią do wątku zamkniętego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry