Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja zawsze zazdroszczę bezobjawowymJa też jedna z tych, co w żadnej ciąży nie ma objawów w 1 trymestrze. I zawsze mi tak głupio o tym pisać ze względu na Dziewczyny, które się tak męczą.![]()
Też nie miałam świadomości. Tak samo z cytomegalowirus tym bardziej że nie każdy zleca badać w ciąży, ale gdy tym razem u mnie wyszło cmv reaktywne i moja gin powiedziała że ten wirus jest niebezpieczny dla dziecka to odrazu zaczęłam zgłębiać. Oczywiście był ryk. Dobrze że awidność szybko zrobiłam i okazała się być wysoka.@Kosinka94 popieram to co pisałaś o chorobach wyżej i ta smutna historia z wątku listopadowego(czytałam na bieżąco).. przeżyłam szok, że to aż tak może szkodzić.. nie miałam pojęcia.
Ja miałam z toksoplazmoza w poprzedniej ciąży (mimo, ze kiedyd już przeszłam), na szczęście też awidnosc wyszła wysoka...Też nie miałam świadomości. Tak samo z cytomegalowirus tym bardziej że nie każdy zleca badać w ciąży, ale gdy tym razem u mnie wyszło cmv reaktywne i moja gin powiedziała że ten wirus jest niebezpieczny dla dziecka to odrazu zaczęłam zgłębiać. Oczywiście był ryk. Dobrze że awidność szybko zrobiłam i okazała się być wysoka.
Powiecie proszę coś więcej co się stało? Wątek jest duży i ciężko się odgrzebać.@Kosinka94 popieram to co pisałaś o chorobach wyżej i ta smutna historia z wątku listopadowego(czytałam na bieżąco).. przeżyłam szok, że to aż tak może szkodzić.. nie miałam pojęcia.