Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się napisalam, że mogę, ale nie wiem czy coś dalej ruszyło w tym temacieA co z naszym wątkiem prywatnym? Wciąż czekamy na 2 chętną?
Jeśli we wtorek będzie u mnie ok na badaniu to mogę wziąć te funkcje pomocniczną na siebie, żeby to w końcu ruszyło. Chyba że ktoś czuje w sobie potrzebę takiej roli to oczywiście oddaje bez bicia
.
A co z naszym wątkiem prywatnym? Wciąż czekamy na 2 chętną?
Jeśli we wtorek będzie u mnie ok na badaniu to mogę wziąć te funkcje pomocniczną na siebie, żeby to w końcu ruszyło. Chyba że ktoś czuje w sobie potrzebę takiej roli to oczywiście oddaje bez bicia
.
Będzie w poniedziałekJa się napisalam, że mogę, ale nie wiem czy coś dalej ruszyło w tym temacie![]()
Ja właśnie dzisiaj nie wiem czy w ogóle dotrę... jest mi masakrycznie niedobrze cały czasByłam w kościele i już mi się robi słabo, musiałam wyjść, chociaż większość mszy udało mi się być w środku.
To mi się tak nic nie dzieje, nawet było mało ludzi, miałam luz, ale w jednej chwili zrobiło mi się bardzo duszno no i musiałam wyjść. Trochę się zdziwiłam, bo z córką owszem i tak miałam, ale znacznie później.Ja właśnie dzisiaj nie wiem czy w ogóle dotrę... jest mi masakrycznie niedobrze cały czas![]()
Ja bylam w srode w kosciele .kosciol prawie pusty a mnie na przemian raz goraco raz zimno raz duszno . Rece mialam cale mokre . W poprzedniej ciazy rzadko chodzilam do kosciola bo było mi mega slaboByłam w kościele i już mi się robi słabo, musiałam wyjść, chociaż większość mszy udało mi się być w środku.
Mi na pierwszej wizycie na NFZ w 7 tygodniu lekarka zleciła z tego co pamiętam:Dziewczyny a oprócz przeciwciał na cytomegalie i rumień jakie dodatkowe badania polecacie jeszcze zrobić ?
Moja szwagierka chodzi do takiej gin co prywatnie przyjmuje i tych wszystkich badań jej jej zlecała. Fajnie że na NFZ i tako pakiet, to daje nadziejęMi na pierwszej wizycie na NFZ w 7 tygodniu lekarka zleciła z tego co pamiętam:
Mocz
Osad w moczu
Krzywa cukrowa (normalnie powinna być sama glukoza na czczo, ale ja będę mieć cukrzycę ciążowa na pewno)
Morfologia
TSH
Wirus zapalenia wątroby typu C
Kiła
Toksoplazmoza igg igm
Różyczka igg igm
Cytomegalia igg igm
Grupa krwi