reklama

Grudniowe mamy 2024

Hej. Najstarsza dzisiaj w domu. Obie śpią dziewczynki. Ja leżę, ale nie ma mowy o.spaniu bo żołądek. Więc nadrabiam.nety. przełożyłam w końcu na jutro prenatalne, bo.maz już wraca w delegacje to nie będę miałam jak dzieci 9debrac, a jutro po południu jeszcze będzie. ;) miłego dnia

reklama
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie które mnie nurtuje, a internet nie pomaga. Jak jeszcze pracujecie, i macie zlecone badania ale prywatnie to normalnie wychodzicie z pracy i zachowujecie prawo do wynagrodzenia, czy też bierzecie urlop?

Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie które mnie nurtuje, a internet nie pomaga. Jak jeszcze pracujecie, i macie zlecone badania ale prywatnie to normalnie wychodzicie z pracy i zachowujecie prawo do wynagrodzenia, czy też bierzecie urlop?

Screenshot_20240520_080841_Samsung Internet.jpg

reklama
Ginekolog kazał kupić pregna vomi, a lekarz rodzinny powiedział, że muszę przeżyć, bo to normalne o I tak jakoś. A ten gin prywatnie w ogóle nic nie skomentował.

Ja na szczęście jeśli chodzi o zapachy mam mocny żołądek 😀 mnie wnętrzności nie ruszają i żule. Nie pytajcie ;)

Ja kupuje w rosmanie is.ana kids 2w1 czy 3w1 taki żel bezzapachowy białe opakowanie i takie foczki są nadrukowane. Może taki kup ;)
Jesli masz te tabletki to wez je po co masz sie aż tak meczy może zaczniesz normalnie funkcjonowac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry