Havana1995
Fanka BB :)
Czy też macie taki duży brzuch? Niedługo 4 miesiąc a wyglądam jak bym na końcówce 5 była
z synem dopiero w piątym miesiącu zaokrągliło a teraz tak naprawdę od samego początku ciąży brzuch rzuca się w oczy 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja również proszę o dołączenie do wątku prywatnegoZaczekamy do piątku bo może ktoś jeszcze przybędzie, a pisanie na raty jest kłopotliwe. Uzbrujcie się w cierpliwość![]()
I w sumie fajnieCzy też macie taki duży brzuch? Niedługo 4 miesiąc a wyglądam jak bym na końcówce 5 byłaz synem dopiero w piątym miesiącu zaokrągliło a teraz tak naprawdę od samego początku ciąży brzuch rzuca się w oczy
![]()
U mnie szybko zaokrąglił i na początku szybko było 3kg do przodu, ale teraz waga stoi od ponad miesiąca, a brzuszka się bardziej i tak uwidaczniaCzy też macie taki duży brzuch? Niedługo 4 miesiąc a wyglądam jak bym na końcówce 5 byłaz synem dopiero w piątym miesiącu zaokrągliło a teraz tak naprawdę od samego początku ciąży brzuch rzuca się w oczy
![]()
Mam tak samo . Zależy od dnia jeszcze ale brzuch już mam okrąglutki i ewidentnie ciążowy . Do grudnia to będę się toczyć chybaCzy też macie taki duży brzuch? Niedługo 4 miesiąc a wyglądam jak bym na końcówce 5 byłaz synem dopiero w piątym miesiącu zaokrągliło a teraz tak naprawdę od samego początku ciąży brzuch rzuca się w oczy
![]()
Nie, to nie są jeszcze ruchy dziecka. To stawianie się macicy (najczęściej występuje po dużym wysiłku bądź ruchu)A jak u was z odczuwaniem ruchów dzidziusia? Nic a nic ? Podobno w kolejnych ciążach znacznie szybciej czuć te ruchynie mówię o kopaniu ale jakieś smyranie od środka
ja czasami odczuwam hmm miejscami takie twardnienie w różnych miejscach wydaje mi się że to jest to
![]()
Tak,ja! Bedzie łatwiejCzęść, jasneczy mamy jeszcze chętne na prywatny wątek?
A te stawianie macicy nie dotyczy całego podbrzusza?Nie, to nie są jeszcze ruchy dziecka. To stawianie się macicy (najczęściej występuje po dużym wysiłku bądź ruchu)
W pierwszej ciąży ruchy poczułam 19+0, a w drugiej grubo po 22 tygodniu. Wszystko zależy od tego gdzie masz umiejscowione łożysko, czy z przodu czy z tyłu. Zapytaj ginekologa