Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tego co były planowane cesarki, to kobiety w rodzinie miałam robione w 39tyg. Nie mam pojęcia jak wygląda sytuacja z kobietami które mają wadę serca.A ja mam pytanie z innej beczki. Kardiolog zapowiedziała cesarkę na ul.Polnej w Poznaniu. Kiedy robią cesarke? W którym tyg? Czy kobietom z wadami serca nie dają rodzic naturalnie w Polsce?
Te upały też nie są bez znaczenia. Byłam wczoraj w delegacji. Moją pracą jest praca zwykle dość lekka biurowa. Wczoraj przez 4h stania na słońcu, robienia notatek, opisów do prac terenowych, robienia zdjęć - miałam dość. Kilka razy musiałam sobie gdzieś z boku usiąść, schować się przed słońcem, bo też już mi się kręciło w głowie.Robiłam właśnie wczoraj z resztą robię je co wizyta u lekarza. Nie znam się delikatnie mam podwyższone leukocyty i neutrocyty ale to minimalnie w środę mam lekarza ale podobno w ciąży też są inne przedziały. Wszystko inne w normiegdzieś czytałam że nasz organizm w ciąży pompuje więcej krwi i może dlatego tak się czujemy
kucnełam do szafki właśnie i musiałam usiąść po wstaniu
![]()
Zobaczysz jaka będzie pogodaA powiedzcie proszę co na spacery taką porą? Termin mam na koniec listopada (plan na wyjście na ubiór jest taki: bodziak z długim rękawem, pajac, cienki kombinezon z Amumu + buciki niechodki i rękawiczki i czapeczka + otulacz w foteliku).
Pierwszy spacer wypadałby prawdopodobnie w grudniu - czy kupować śpiwór do gondoli i malucha ubierać tak jak był na wyjściu ze szpitala?