reklama

Grudniowe mamy 2024

reklama
Daj znać jak wrażenia po wizycie, ja pójdę dopiero za tydzień, nie będę się spieszyć
Ja po prostu chce wiedzieć czy ciaza jest zlokalizowana w macicy. Będę dużo spokojniejsza;) następna wizytę mam 12 kwietnia, ale coś może się wydarzyć, dzieciaki pochorować to wtedy może mi się przesunąć;)

Ja po prostu chce wiedzieć czy ciaza jest zlokalizowana w macicy. Będę dużo spokojniejsza;) następna wizytę mam 12 kwietnia, ale coś może się wydarzyć, dzieciaki pochorować to wtedy może mi się przesunąć;)
Nie to miałam na myśli że wcześnie idziesz absolutnie, po prostu caly czas mówię mężowi że z wizytą nie będę się spieszyć dlatego tak napisałam

Nie to miałam na myśli że wcześnie idziesz absolutnie, po prostu caly czas mówię mężowi że z wizytą nie będę się spieszyć dlatego tak napisałam
Spoczko, ja też nie miałam nic złego na myśli;) ja mam "przygody" za sobą. A chyba z każdą kolejną ciaza się coraz mocniej stresuje 🫣

Dla mnie za każdym razem najgorsze jest testowanie, masakra ile testow zużyłam aż wstyd, w domu mam 8latka i córkę 10mcy
Dla mnie chyba najbardziej stresujące s prenatalne. No i za każdym razem panicznie się boję krwi zobaczyć w toalecie. Zobaczymy jak to będzie:) moje dzieci mają 4,3 i 1 lat.

Dla mnie chyba najbardziej stresujące s prenatalne. No i za każdym razem panicznie się boję krwi zobaczyć w toalecie. Zobaczymy jak to będzie:) moje dzieci mają 4,3 i 1 lat.
A krwią na papierze mam to sama aż mnie serce się na chwilę zatrzymuje, dodatkowo z krwią to bardzo nie lubię pobierania krwi dlatego też i bety nie będę powtarzać, mam tak delikatne żyły ze po każdym pobraniu mam siniaki,

Załączniki

• 1712057443642969745631921910324.jpg
    1712057443642969745631921910324.jpg
    464,7 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Ja też na przyszły tydzień się zapisałam na NFZ, żeby potwierdzić że jajeczko w macicy, a pod koniec miesiąca będą dzwonić z prywatnego gabinetu na konkretny dzień żeby przyjść.
Ogólnie do mojego ginekologa prywatnie czeka się 2 miesiące, ale jak powiedziałam że jestem w ciąży to będą coś kombinować szybciej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry