Marzenaaa12
Fanka BB :)
Dziewczyny ktora z was bierze zastrzyk z heparyny ? Robia sie wam siniaki ?
Mi po kazdym zastrzyku robi sie siniak i czasami krew leci
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie jak ja bardzo podziwiam kobiety które karmią cycem? Możecie powiedzieć że ze mnie wyrodna matka ale dla mnie karmienie piersią to było najgorsze co może być. Jedna córkę karmiłam 2 tyg a druga tylko tydzień![]()
Dlatego na szczęście mamy XXI wiek i taki postęp cywilizacyjny, że każda może karmić w zgodzie ze sobą.Ja karmiłam rok, ale po pół roku miałam serdecznie dość. Próbowałam odstawić córkę od piersi, ale za nic w świecie nie chciała pić mm z butelki. Dopiero jak nauczyłam ją pić z bidonu to powoli włączałam mm (przy czym przerobiłam 6-7 różnych mlek i spasowało jej tylko capricare) kp bylo tylko do spania i w nocy. W dniu jej 1 urodzin odstawiłam całkiem kp i wreszcie odżyłam![]()
Pierwsze 2 były tragiczne siniaki, później już tylko ślad po wkłuciu. Wczoraj znów coś zrobiłam źle, była sporą kropla krwi i jest siniak, a raczej mały krwiakDziewczyny ktora z was bierze zastrzyk z heparyny ? Robia sie wam siniaki ?
No to dziewczynki , ja lecę na wizytę i sie wszystko okaże czy jest serduszko i czy wszystko jest w porządku. Dam znac po wizycie.
Jestem już po wizycie , maluszek rośnie bardzo ładnie ma 11,4 cm , serduszko bije , krwiak się zmniejszył, jest ulga na sercu. Następna wizyta 09.05.
Który masz tydzień, że dzidzia tyle już ma cm ?Jestem już po wizycie , maluszek rośnie bardzo ładnie ma 11,4 cm , serduszko bije , krwiak się zmniejszył, jest ulga na sercu. Następna wizyta 09.05.![]()
Ja jeszcze nie biorę, ale będę. W pierwszej ciąży też mi się robiły siniaki, nie po każdym ale dość często. I właśnie takie mały jakby krwiaczki.Dziewczyny ktora z was bierze zastrzyk z heparyny ? Robia sie wam siniaki ?
7+6 tc termin na 9 grudniaKtóry masz tydzień, że dzidzia tyle już ma cm ?