thepaszkov
Fanka BB :)
Przykro mi, że kolejna dziewczyna odchodzi  Ja kończę 10 tydzień i powoli objawy mi ustępują, mam lepszą kondycję i nie mam już takich boli i ciagniec macicy. Czy to źle czy dobrze nie wiem, ja się oczywiście martwię, a prenatalne dopiero 28go (będzie 12+4). Zwariuje chyba do tego czasu ale pani doktor mówiła żeby iść końcem 12go bo w 11 niektóre rzeczy mogą nie być widoczne i człowiek będzie czekał tydzień w giga stresie na ponowne badanie
 Ja kończę 10 tydzień i powoli objawy mi ustępują, mam lepszą kondycję i nie mam już takich boli i ciagniec macicy. Czy to źle czy dobrze nie wiem, ja się oczywiście martwię, a prenatalne dopiero 28go (będzie 12+4). Zwariuje chyba do tego czasu ale pani doktor mówiła żeby iść końcem 12go bo w 11 niektóre rzeczy mogą nie być widoczne i człowiek będzie czekał tydzień w giga stresie na ponowne badanie 

Ostatnia edycja: 

czy jest jeszcze ktoś chętny?
 czy jest jeszcze ktoś chętny? 

czy można do was jeszcze dołączyć?
 czy można do was jeszcze dołączyć?  więc stwierdziłam, że nie ma już na co czekać i dołączam do wątku
 więc stwierdziłam, że nie ma już na co czekać i dołączam do wątku  

trzymaj sie mocno
 trzymaj sie mocno 

więc długa droga przed nami.
 więc długa droga przed nami.

zwlekałam trochę, żeby się upewnić że wszystko jest ok
 zwlekałam trochę, żeby się upewnić że wszystko jest ok  więc dołączam w ostatniej chwili
 więc dołączam w ostatniej chwili