moonmonkey
Fanka BB :)
O kurcze to mega szybko, w którym dniu robisz prenatalne? Ja mam termin na 6 grudnia, a prenatalne dopiero za dwa tygodnie.
To będzie wg OM 11+6, więc chyba w porządku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze to mega szybko, w którym dniu robisz prenatalne? Ja mam termin na 6 grudnia, a prenatalne dopiero za dwa tygodnie.
To jaki tydzień wtedy będziesz mieć? Ja mam na 12+4, podobno najlepszy czas przynajmniej tak moja gin mówiła.O kurcze to mega szybko, w którym dniu robisz prenatalne? Ja mam termin na 6 grudnia, a prenatalne dopiero za dwa tygodnie.
200-250A tak z ciekawości, ile płacicie za wizyty prywatne? Ja 340zl i w tym mam badania w cenie.
Ja też dałam ponad 500 zł za ten duży pakiet krwi....300zł z USG, badania z krwi osobno place. Właśnie dziś wyjechało 500zl na pierwszy pakiet.
Kurde, ale Cię męczyNie było mnie wczoraj jedno popołudnie i musiałam Was nadrabiać
Wypelzłam z domu na ćwiczenia na kręgosłup z najstarszym i ledwo to przeżyłamduszno, gorąco, niedobrze
myślałam, że padnę
Dzisiaj w nocy też mdłości ...
Aż czytałam w nocy jak to jest z tymi mdłościami i poronieniemKurde, ale Cię męczy![]()
Ja tam nie ma jakiś większych objawów, więc u mnie to nie ma za bardzo co znikać. Przestane być senna, to zostanie tylko nabrzmiałe i już znośnie bolące piersi.Aż czytałam w nocy jak to jest z tymi mdłościami i poronieniempodobno można nawet poronić i dalej mieć mdłości
Ale najgorzej jeśli w trybie nagłym wszystko ustąpi. Dopiero wtedy jest to powód do niepokoju
Wczoraj pomogły mi na śniadanie zimne nóżki, koniecznie doprawione i z octemmąż zrobił i na trochę postawiło mnie na nogi
Właśnie pikantne/kwaśne rzeczy pomagająJa tam nie ma jakiś większych objawów, więc u mnie to nie ma za bardzo co znikać. Przestane być senna, to zostanie tylko nabrzmiałe i już znośnie bolące piersi.
To taki drażniący żołądek posiłek![]()
12+5 właśnie mi też polecali czekać na końcówkę 12goTo jaki tydzień wtedy będziesz mieć? Ja mam na 12+4, podobno najlepszy czas przynajmniej tak moja gin mówiła.