Kosinka94
Moderator
Ja jak na chwilę obecną nic nie czuję, ale jeszcze jest wcześnieA jak u was z odczuwaniem ruchów dzidziusia? Nic a nic ? Podobno w kolejnych ciążach znacznie szybciej czuć te ruchynie mówię o kopaniu ale jakieś smyranie od środka
ja czasami odczuwam hmm miejscami takie twardnienie w różnych miejscach wydaje mi się że to jest to

Ja mu mówię,że gdy leżę na plecach czuje w podbrzuchu twardnienie z różnych stron jakby tam wlasnie przemiescilo sie dziecko i to trwa chwile.. a on mi powiedział,że to stawianie się macicy tak się zaczyna i zalecił brać magnez. Mowil, ze wystepuje po duzym ruchu, dzwiganiu itd.. Jak mnie pamięć niezawodzi to również miałam coś takiego w poprzednich ciążach..  Więc sama zglupialam..
 Ja mu mówię,że gdy leżę na plecach czuje w podbrzuchu twardnienie z różnych stron jakby tam wlasnie przemiescilo sie dziecko i to trwa chwile.. a on mi powiedział,że to stawianie się macicy tak się zaczyna i zalecił brać magnez. Mowil, ze wystepuje po duzym ruchu, dzwiganiu itd.. Jak mnie pamięć niezawodzi to również miałam coś takiego w poprzednich ciążach..  Więc sama zglupialam.. 

czy mamy jeszcze chętne na prywatny wątek?
 czy mamy jeszcze chętne na prywatny wątek?

jeżeli na USG było wszystko bardzo dobrze to ten test może wyjść źle?
  jeżeli na USG było wszystko bardzo dobrze to ten test może wyjść źle? 
 Ale nie ma się co martwić na zapas
 Ale nie ma się co martwić na zapas