reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Ja dzisiaj mam wizytę o 16:15 , przełożyłam z wczoraj bo ostatnio doktorka mi powiedziała o tym serduszku że za wolno bije i chcę wiedzieć jak wygląda sytuacja . Dzisiaj jest 6+6 więc już powinno bić normalnie . Wgl w pierwszej ciąży nie miałam sprawdzane do 10 tyg jak bije serduszko
Trzymam kciuki!!! ❤️ dawaj znać po!

Ja powiem Ci, że z córką 4,5 roku temu też dokładnie nie, tylko ze bije, wszystko ok, gratulujemy. Z synem 3 lata temu sprawdzali, ale byłam właśnie pod koniec 6go tygodnia. Teraz przez to wszystko (usłyszałam to, co Ty) siedzę i porównuję ciągle… także wiem, co czujesz!

Ja jak byłam na ostatniej wizycie to mi wyszło z USG że jestem 5+4. W piątek pójdę na następną wizytę bo mam obawy że ciąża stanęła w rozwoju a chciałabym już pracy powiedzieć by mieli czas sobie przeorganizować pracę.
Dlaczego masz takie obawy?

Dzień dobry, dołączam do Was grudniowe Mamy🤩. Dziś na usg mamy bijace serducho:) TP 24.12:) Rozpieszczam się i robie sobie prezenty🤗 jedno dziecko rodziłam w swoje urodziny , drugie pod choinkę 😁
Rozgosc się 🥰 Fajna data aczkolwiek słabo tak święta w szpitalu spędzić 🫣 Ja liczę że urodzę przed świętami lub po świętach 😅
Skąd takie obawy?
Dwie ciąże straciłam i boje się że tą też stracę. A przeszły mi wszystkie objawy. Nie czuję, że jestem w ciąży. Dopóki nie usłyszę serduszka to będę się denerwować choć pewnie później też się będę denerwować 😁

Trzymam kciuki!!! ❤️ dawaj znać po!

Ja powiem Ci, że z córką 4,5 roku temu też dokładnie nie, tylko ze bije, wszystko ok, gratulujemy. Z synem 3 lata temu sprawdzali, ale byłam właśnie pod koniec 6go tygodnia. Teraz przez to wszystko (usłyszałam to, co Ty) siedzę i porównuję ciągle… także wiem, co czujesz!
Jestem już po , serduszko bije wzorowo 💖 uspokoiłam się i to bardzo 💖
Kiedy masz wizytę ??

reklama
Rozgosc się 🥰 Fajna data aczkolwiek słabo tak święta w szpitalu spędzić 🫣 Ja liczę że urodzę przed świętami lub po świętach 😅

Dwie ciąże straciłam i boje się że tą też stracę. A przeszły mi wszystkie objawy. Nie czuję, że jestem w ciąży. Dopóki nie usłyszę serduszka to będę się denerwować choć pewnie później też się będę denerwować 😁
Cześć, ja również mega się stresuje bo poprzednia ciąża zakończyła się poronienie a w obecnej w pierwszym USG był tylko pęcherzyk 15mm więc czekam na kolejne USG które już niebawem bo w środę najbliższą. Stresu co nie miara im bliżej wizyty, piersi sprawdzam jak tylko ich nie czuję że bolą hehe no cóż po prostu chciałabym usłyszeć serduszko i że wszystko jest dobrze ….

Do góry