natalia16!
Fanka BB :)
A który tydzień u Ciebie ?A ja dalej nic nie wiem... jutro mam powtórzyć betę pęcherzyk ledwo widoczny, ciaza może być młodsza albo się nie rozwija... kolejne usg 15.05
Zobacz załącznik 1701501
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A który tydzień u Ciebie ?A ja dalej nic nie wiem... jutro mam powtórzyć betę pęcherzyk ledwo widoczny, ciaza może być młodsza albo się nie rozwija... kolejne usg 15.05
Zobacz załącznik 1701501
przykro mi bardzoJa już po wizycie. Niestety znów złe wiadomości. Ciąża nie rokuje. Dzidzia za mało urosła i serduszko zwolniło, ale jeszcze bije. Za tydzień kontrolne USG, ale już wiem, że będę czekać, aż sama postanowi mnie opuścić. Będę się cieszyć z każdego dnia, który nam razem pozostałSkorzystamy z prawa do pochówku, przeraża mnie jedynie ta cała papierologia, pobieranie próbek do badań… jeśli któraś z Was przez to przechodziła napiszcie do mnie proszę wiadomość prywatną, chciałabym podpytać o kilka rzeczy. Życzę Wam, żeby maleństwa rosły zdrowo i jak najmniej zmartwień
![]()
Trzymam kciukiHej ja idę za godzinę na pierwsze USG. Tak bardzo się boję...
przykro miJa już po wizycie. Niestety znów złe wiadomości. Ciąża nie rokuje. Dzidzia za mało urosła i serduszko zwolniło, ale jeszcze bije. Za tydzień kontrolne USG, ale już wiem, że będę czekać, aż sama postanowi mnie opuścić. Będę się cieszyć z każdego dnia, który nam razem pozostałSkorzystamy z prawa do pochówku, przeraża mnie jedynie ta cała papierologia, pobieranie próbek do badań… jeśli któraś z Was przez to przechodziła napiszcie do mnie proszę wiadomość prywatną, chciałabym podpytać o kilka rzeczy. Życzę Wam, żeby maleństwa rosły zdrowo i jak najmniej zmartwień
![]()
5+3 ginekolog mowi, że po pęcherzyku 5+0.A który tydzień u Ciebie ?
A w którym jesteś tygodniu?A ja dalej nic nie wiem... jutro mam powtórzyć betę pęcherzyk ledwo widoczny, ciaza może być młodsza albo się nie rozwija... kolejne usg 15.05
Zobacz załącznik 1701501
A miałaś monitoring?5+3 ginekolog mowi, że po pęcherzyku 5+0.
Trzymam kciukiHej ja idę za godzinę na pierwsze USG. Tak bardzo się boję...
Ściskam mocnoJa już po wizycie. Niestety znów złe wiadomości. Ciąża nie rokuje. Dzidzia za mało urosła i serduszko zwolniło, ale jeszcze bije. Za tydzień kontrolne USG, ale już wiem, że będę czekać, aż sama postanowi mnie opuścić. Będę się cieszyć z każdego dnia, który nam razem pozostałSkorzystamy z prawa do pochówku, przeraża mnie jedynie ta cała papierologia, pobieranie próbek do badań… jeśli któraś z Was przez to przechodziła napiszcie do mnie proszę wiadomość prywatną, chciałabym podpytać o kilka rzeczy. Życzę Wam, żeby maleństwa rosły zdrowo i jak najmniej zmartwień
![]()
Na tym etapie ciąży może być jeszcze tylko pęcherzyk. Myślę że jeszcze ma czas by się ujawnić kropek i tego Ci życzęA ja dalej nic nie wiem... jutro mam powtórzyć betę pęcherzyk ledwo widoczny, ciaza może być młodsza albo się nie rozwija... kolejne usg 15.05
Zobacz załącznik 1701501
Nie, ale zbliżenie było tylko jeden raz w okresie okoloowulacyjnym 11 dni po miesiączce.A miałaś monitoring?