reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Hej , ja dziś miałam mieć wizytę, ale musiałam odwołać z powodu choroby. Nie byłam w stanie gdziekolwiek iść.
Wczoraj byłam u internisty crp 62 , dostałam antybiotyk , kazała mi leżeć i się nie ruszać, bo sytuacja nie wygląda dobrze , mam nadzieje , ze antybiotyk pomoże , bo dostałam taki najsłabszy , żeby jak najmniej zaszkodził maluszkowi

Plemniki mogą nawet 5 dni przeżyć w drogach rodnych więc owulacja mogła być nawet w 16 DC 😁
No właśnie, w sumie tez mogło tak być... a jeden raz było tylko tiruriru to mogły być silne pływaki skoro mąż się oszczędzał..Dzięki za pocieszenie. Jutro mam kontrolnie zrobic betę, to wiele wyjaśni..

Ja już po wizycie. Niestety znów złe wiadomości. Ciąża nie rokuje. Dzidzia za mało urosła i serduszko zwolniło, ale jeszcze bije. Za tydzień kontrolne USG, ale już wiem, że będę czekać, aż sama postanowi mnie opuścić. Będę się cieszyć z każdego dnia, który nam razem pozostał 🥹 Skorzystamy z prawa do pochówku, przeraża mnie jedynie ta cała papierologia, pobieranie próbek do badań… jeśli któraś z Was przez to przechodziła napiszcie do mnie proszę wiadomość prywatną, chciałabym podpytać o kilka rzeczy. Życzę Wam, żeby maleństwa rosły zdrowo i jak najmniej zmartwień 🫶🏻
bardzo mi przykro:( przytulam ❤️

Ja już po wizycie. Niestety znów złe wiadomości. Ciąża nie rokuje. Dzidzia za mało urosła i serduszko zwolniło, ale jeszcze bije. Za tydzień kontrolne USG, ale już wiem, że będę czekać, aż sama postanowi mnie opuścić. Będę się cieszyć z każdego dnia, który nam razem pozostał 🥹 Skorzystamy z prawa do pochówku, przeraża mnie jedynie ta cała papierologia, pobieranie próbek do badań… jeśli któraś z Was przez to przechodziła napiszcie do mnie proszę wiadomość prywatną, chciałabym podpytać o kilka rzeczy. Życzę Wam, żeby maleństwa rosły zdrowo i jak najmniej zmartwień 🫶🏻
Bardzo mi przykro ale i tak trzymam kciuki ❤️

O nieee, trzymaj się <3 :( nie wiem jak z pochowkiem, ja też się nie zdecydowałam.

reklama
Hej dziewczyny witam się i ja, czekałam na drugie usg żeby się dopisać. Serduszko obecne, termin na 26.12. Początki u mnie maskaryczne, wymioty, bóle brzucha więc mam nadzieję że będzie tylko lepiej ;)
Witaj! Rozgosc się 🥰 Ja idę w piątek na drugieUSG ale nie mam żadnych objawów więc znów się martwię że coś jest nie tak. Kobiecie nie dogodzisz 😅 Ostatnio był pęcherzyk ciążowy i żółtkowy , liczę że będzie teraz już zarodek z serduszkiem 🥰

Do góry