MamaR
Fanka BB :)
Plemniki mogą nawet 5 dni przeżyć w drogach rodnych więc owulacja mogła być nawet w 16 DCNie, ale zbliżenie było tylko jeden raz w okresie okoloowulacyjnym 11 dni po miesiączce.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Plemniki mogą nawet 5 dni przeżyć w drogach rodnych więc owulacja mogła być nawet w 16 DCNie, ale zbliżenie było tylko jeden raz w okresie okoloowulacyjnym 11 dni po miesiączce.
No właśnie, w sumie tez mogło tak być... a jeden raz było tylko tiruriru to mogły być silne pływaki skoro mąż się oszczędzał..Dzięki za pocieszenie. Jutro mam kontrolnie zrobic betę, to wiele wyjaśni..Plemniki mogą nawet 5 dni przeżyć w drogach rodnych więc owulacja mogła być nawet w 16 DC![]()
bardzo mi przykroJa już po wizycie. Niestety znów złe wiadomości. Ciąża nie rokuje. Dzidzia za mało urosła i serduszko zwolniło, ale jeszcze bije. Za tydzień kontrolne USG, ale już wiem, że będę czekać, aż sama postanowi mnie opuścić. Będę się cieszyć z każdego dnia, który nam razem pozostałSkorzystamy z prawa do pochówku, przeraża mnie jedynie ta cała papierologia, pobieranie próbek do badań… jeśli któraś z Was przez to przechodziła napiszcie do mnie proszę wiadomość prywatną, chciałabym podpytać o kilka rzeczy. Życzę Wam, żeby maleństwa rosły zdrowo i jak najmniej zmartwień
![]()
Bardzo mi przykro ale i tak trzymam kciukiJa już po wizycie. Niestety znów złe wiadomości. Ciąża nie rokuje. Dzidzia za mało urosła i serduszko zwolniło, ale jeszcze bije. Za tydzień kontrolne USG, ale już wiem, że będę czekać, aż sama postanowi mnie opuścić. Będę się cieszyć z każdego dnia, który nam razem pozostałSkorzystamy z prawa do pochówku, przeraża mnie jedynie ta cała papierologia, pobieranie próbek do badań… jeśli któraś z Was przez to przechodziła napiszcie do mnie proszę wiadomość prywatną, chciałabym podpytać o kilka rzeczy. Życzę Wam, żeby maleństwa rosły zdrowo i jak najmniej zmartwień
![]()
O nieee, trzymaj się <3Ja już po wizycie. Niestety znów złe wiadomości. Ciąża nie rokuje. Dzidzia za mało urosła i serduszko zwolniło, ale jeszcze bije. Za tydzień kontrolne USG, ale już wiem, że będę czekać, aż sama postanowi mnie opuścić. Będę się cieszyć z każdego dnia, który nam razem pozostałSkorzystamy z prawa do pochówku, przeraża mnie jedynie ta cała papierologia, pobieranie próbek do badań… jeśli któraś z Was przez to przechodziła napiszcie do mnie proszę wiadomość prywatną, chciałabym podpytać o kilka rzeczy. Życzę Wam, żeby maleństwa rosły zdrowo i jak najmniej zmartwień
![]()
Super wieściJa już po USG, narazie jest okej i serduszko bije mamy już 9 mmteraz wizyta za 2-3 tyg, mam skierowanie na prenatalne a karta ciąży i reszta dopiero na kolejnej wizycie. Termin z miesiaczki 21.12 a z USG 24.12
![]()
Witaj! Rozgosc sięHej dziewczyny witam się i ja, czekałam na drugie usg żeby się dopisać. Serduszko obecne, termin na 26.12. Początki u mnie maskaryczne, wymioty, bóle brzucha więc mam nadzieję że będzie tylko lepiej![]()