reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

Witaj! Rozgosc się 🥰 Ja idę w piątek na drugieUSG ale nie mam żadnych objawów więc znów się martwię że coś jest nie tak. Kobiecie nie dogodzisz 😅 Ostatnio był pęcherzyk ciążowy i żółtkowy , liczę że będzie teraz już zarodek z serduszkiem 🥰
W pierwszej ciazy z której mam synka miałam podobnie objawów brak także bądź tu mądra i pisz wiersze co lepiej 😄😄 trzymam kciuki 🥰

reklama
A ja dzisiaj jadę na badania krwi i przeraża mnie czekanie w kolejce 🤔 dodatkowo nie lubię tego oddawania, a najlepsze to że 2 razy w roku oddaje krew😁 i to mi nieprzeskadza, bo krew idzie do osób potrzebujących

Ja mam dziś o 14.40 kolejne USG i powiem szczerze że boję się potwornie ale pracuję więc staram się nie myśleć….

Każda z nas się stresuje przed wizytą, to normalne. Ja jutro idę na pierwsze USG na 17 dopiero, nie wiem jak przetrwam ten dzień 🙃

Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczyny! ❤️ Ja dziś byłam rano w laboratorium zrobić wszystkie wyniki na te choroby wirusowe, grupe krwi itp, 600 zł poszło 😂 dobrze że chociaż prenatalne są teraz refundowane 🥲

Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczyny! ❤️ Ja dziś byłam rano w laboratorium zrobić wszystkie wyniki na te choroby wirusowe, grupe krwi itp, 600 zł poszło 😂 dobrze że chociaż prenatalne są teraz refundowane 🥲
Te badania za które zapłaciłaś też są refundowane jak masz skierowanie od lekarza z nfz

Witajcie! 😊 Po badaniu z pierwszej wizyty termin na 12.12., jest to moja druga ciąża ale z dość długą przerwą bo 9 lat😉 kolejną wizytę mam 15.05. i powiem Wam, że również bardzo się stresuję, ciągle nachodzą mnie myśli, że cos może być nie tak.

reklama
O kurczę ja w Alabie dałam niecałe 400 zł za pakiet, wczoraj robiłam 🙈 na szczęście u mnie wszystko jest ok w wynikach🥹

Do góry