Nie zawsze się daDlatego lepiej przygotować organizm jeszcze przed pozytywnym testem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zawsze się daDlatego lepiej przygotować organizm jeszcze przed pozytywnym testem![]()
polecam probody, po tym chlebie nie wywala cukru, i oczywiście pol talerza warzyw. Sama jeszcze tego nie robie, a cukrzycę będę mieć na bank, bo w poprzedniej ciazy też miałam. Także niedługo tu będą wymiany dietek i posiłkówJem ostatnio tylko chrupkie pieczywo i kupiłam sobie dzisiaj żytnie dla odmiany, cukier po godzinie wywaliło mi do 177chyba będę jest tą tekturę do końca ciąży a tak bym zjadła bułkę...
Trzymaj się Bardzo mi przykroTakże będę się z Wami żegnać. Niby człowiek wie, że to się może wydarzyć ale jednak jest ciężko. Trzymam za Was kciuki! Spokojnych ciąż
mam pytanie do dziewczyn które mają stratę za sobą: ile musiałyście odczekać ze staraniem się ? Co do zabiegu to jeszcze nie wiadomo czy będą go robić, więc interesuje mnie opcja bez łyżeczkowania jak i z .
Dzięki, że pytaszA jak sytuacja u Ciebie ? Kiedy jaka kontrola? Czy już tylko czekasz? (Chyba najgorsza rzecz to bycie w zawieszeniu )
To akurat najlepsza rada. Ja szykowałam się do ciąży ponad rok, wyniki krwi co pół roku, dentysta, wizyty u ginekologa, USG piersi, rozszerzona cytologia, zdrowy tryb życia, siłownia itdDlatego lepiej przygotować organizm jeszcze przed pozytywnym testem![]()
Trzymaj się jeśli beta spada powinno samo się oczyścić.Dlatego najlepiej żeby obyło się bez niepotrzebnych zabiegów. Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz i tak się spotkamy. Tulę i wspieram mocno![]()