U
użytkownik 221302
Gość
Szukam na jutro jakiegoś lekarza prywatnie ale sami daleko są,
Chyba zostaje mi Poznań 80km i może coś na jutro się uda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Można też do szpitala, powiedzieć że się ma jakieś niepokojące objawy i zbadają i zrobią USG. Tylko wysokie prawdopodobieństwo że będą chcieli w szpitalu zostawićSzukam na jutro jakiegoś lekarza prywatnie ale sami daleko są,
Odpada nie chce leżeć przez weekend w szpitalu, chyba że nie zgodzę się na przyjęcieMożna też do szpitala, powiedzieć że się ma jakieś niepokojące objawy i zbadają i zrobią USG. Tylko wysokie prawdopodobieństwo że będą chcieli w szpitalu zostawić![]()
Jest to możliwe.Dziewczyny lekarz stwierdził brak akcji serca mam poczekać do poniedziałku i przyjść na kontrolę i wtedy da skierowana do szpitala. Jest to możliwe tydzień temu 6 tydzień i 2 dzień serce biło a dziś nie
Ja jednak muszę przemyśleć te tabletki, zmulajanie tak że się nadaje tylko do spania a biorę jedna, juz nie wiem co lepszeA ile tabletek bierzesz? Mam tak samo, że popołudniu i wieczorem dopadają mnie mdłości i się zastanawiam czy nie zacząć brać drugiej tabletki![]()
Mamy dwa dni różnicy. Ja mam termin na 27.12Jej już pojest serduszko i termin na 29 grudnia
![]()
O nieDziewczyny lekarz stwierdził brak akcji serca mam poczekać do poniedziałku i przyjść na kontrolę i wtedy da skierowana do szpitala. Jest to możliwe tydzień temu 6 tydzień i 2 dzień serce biło a dziś nie
Na mnie na szczęście tak nie działają, a jednak pół dnia bez mdłości to dla mnie luksusJa jednak muszę przemyśleć te tabletki, zmulajanie tak że się nadaje tylko do spania a biorę jedna, juz nie wiem co lepsze
W moim idealnym planie rodzę przed świętami albo po świątecznym obżarstwie ale chciałabym w 2025 to zrobićMamy dwa dni różnicy. Ja mam termin na 27.12Gratulacje ! To co czekamy do sylwestra by dziecko było ze stycznia ?
O nieBardzo mi przykro ! Trzymaj się
![]()