Pchełka216
Fanka BB :)
tak wcześnie krzywa?Robię dzisiaj krzywą. Jakie to jest niedobrewypicie tego jakoś przeżyłam, ale teraz po godzinie zaczyna mnie mdlić i odbijać się, a jeszcze do ostatniego pobrania trzeba wytrzymać
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak wcześnie krzywa?Robię dzisiaj krzywą. Jakie to jest niedobrewypicie tego jakoś przeżyłam, ale teraz po godzinie zaczyna mnie mdlić i odbijać się, a jeszcze do ostatniego pobrania trzeba wytrzymać
![]()
Ja 30 lat i na razie jedna córka 1,5 rocznaHejka, to ile tutaj z nas jest nie pierwiastek?mam wrażenie, że dużo
poprzednim razem miałam tylko kilka mam z kolejnymi dziećmi na grupie
ile macie lat? Ja mam 41- ostatni dzwonek u nas już i ostatnia szansa.
Ja słodycze kocham, ale jednak ta glukoza to za dużoA ja uwielbiam glukozęmniam słodki soczek
W wcześniejszej ciąży miałam cukrzycę ciążową i teraz na czczo miałam 94tak wcześnie krzywa?
Ja mam 32 lata i rocznego synkaHejka, to ile tutaj z nas jest nie pierwiastek?mam wrażenie, że dużo
Artemida chyba to juz zaczęła, ale fakt jmtaki przypięty post chyba można zrobicJa mam 32 lata i rocznego synkadopiero co zrzuciłam po roku 30 kg po ostatniej ciąży a teraz znowu szykuje się tycie
mam nadzieję, że w tej ciąży dzięki temu że przy małym mam dużo więcej ruchu to aż tyle nie przytyje
fajnie by było na pierwszej stronie zrobić tabelkę : nick, termin porodu, wiek, która ciąża i ile dzieci na stanie, miałyśmy tak na mamach kwietniowych i zawsze można było do tego wrócić bo ciężko spamiętać wszystkie dziewczyny
![]()
Rocznikowo mam 33 i czteroletniego synkaHejka, to ile tutaj z nas jest nie pierwiastek?mam wrażenie, że dużo
Bierzesz jakiś progesteron ? Kiedy masz następną wizytę ?Ja rocznikowo 38 i jedna 3,5 letnia córka w domu
Dziewczyny,
Właśnie byłam w toalecie i widziałam na papierze i w toalecie dosłownie 2 krople ciemnej, brudnej krwi…
Myślicie, że powinnam się martwić i lecieć gdzieś do lekarza, czy po prostu odpoczywać i zobaczyć na razie co będzie dalej ?
to ogarniemy na zamkniętymJa mam 32 lata i rocznego synkadopiero co zrzuciłam po roku 30 kg po ostatniej ciąży a teraz znowu szykuje się tycie
mam nadzieję, że w tej ciąży dzięki temu że przy małym mam dużo więcej ruchu to aż tyle nie przytyje
fajnie by było na pierwszej stronie zrobić tabelkę : nick, termin porodu, wiek, która ciąża i ile dzieci na stanie, miałyśmy tak na mamach kwietniowych i zawsze można było do tego wrócić bo ciężko spamiętać wszystkie dziewczyny
![]()
Nie biorę, nie dostałam od gin, a następna wizyta dopiero 26.05.Bierzesz jakiś progesteron ? Kiedy masz następną wizytę ?