reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Hejka, to ile tutaj z nas jest nie pierwiastek?;) mam wrażenie, że dużo:) poprzednim razem miałam tylko kilka mam z kolejnymi dziećmi na grupie;) ile macie lat? Ja mam 41- ostatni dzwonek u nas już i ostatnia szansa.
Ja mam 32 lata i rocznego synka 😊 dopiero co zrzuciłam po roku 30 kg po ostatniej ciąży a teraz znowu szykuje się tycie 😁 mam nadzieję, że w tej ciąży dzięki temu że przy małym mam dużo więcej ruchu to aż tyle nie przytyje 😝 fajnie by było na pierwszej stronie zrobić tabelkę : nick, termin porodu, wiek, która ciąża i ile dzieci na stanie, miałyśmy tak na mamach kwietniowych i zawsze można było do tego wrócić bo ciężko spamiętać wszystkie dziewczyny 😊

Ja mam 32 lata i rocznego synka 😊 dopiero co zrzuciłam po roku 30 kg po ostatniej ciąży a teraz znowu szykuje się tycie 😁 mam nadzieję, że w tej ciąży dzięki temu że przy małym mam dużo więcej ruchu to aż tyle nie przytyje 😝 fajnie by było na pierwszej stronie zrobić tabelkę : nick, termin porodu, wiek, która ciąża i ile dzieci na stanie, miałyśmy tak na mamach kwietniowych i zawsze można było do tego wrócić bo ciężko spamiętać wszystkie dziewczyny 😊
Artemida chyba to juz zaczęła, ale fakt jmtaki przypięty post chyba można zrobic

Hejka, to ile tutaj z nas jest nie pierwiastek?;) mam wrażenie, że dużo:) poprzednim razem miałam tylko kilka mam z kolejnymi dziećmi na grupie;) ile macie lat? Ja mam 41- ostatni dzwonek u nas już i ostatnia szansa.
Rocznikowo mam 33 i czteroletniego synka 😉
Spodnie już ciasne w brzuchu od jakiegos czasu, dobrze że ciepło się robi i będzie można wskoczyć w wygodne sukienki 😅

Ja rocznikowo 38 i jedna 3,5 letnia córka w domu :)
Dziewczyny,
Właśnie byłam w toalecie i widziałam na papierze i w toalecie dosłownie 2 krople ciemnej, brudnej krwi…
Myślicie, że powinnam się martwić i lecieć gdzieś do lekarza, czy po prostu odpoczywać i zobaczyć na razie co będzie dalej ?

Ja rocznikowo 38 i jedna 3,5 letnia córka w domu :)
Dziewczyny,
Właśnie byłam w toalecie i widziałam na papierze i w toalecie dosłownie 2 krople ciemnej, brudnej krwi…
Myślicie, że powinnam się martwić i lecieć gdzieś do lekarza, czy po prostu odpoczywać i zobaczyć na razie co będzie dalej ?
Bierzesz jakiś progesteron ? Kiedy masz następną wizytę ?

to ogarniemy na zamkniętym

reklama
Bierzesz jakiś progesteron ? Kiedy masz następną wizytę ?
Nie biorę, nie dostałam od gin, a następna wizyta dopiero 26.05.
Mogę zapisać się w przyszłym tygodniu na spokojnie wcześniej, tylko nie wiem czy dziś nie robić jakiejś szybkiej akcji …musiałabym do szpitala, bo mój gin jest prawie 100 km ode mnie.
Na razie nic więcej nie leci, brzuch boli lekko jak na okres ale w sumie często tak mnie bolał.

Do góry