reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny, ja też mam pytanie :) może zbyt osobiste, kto nie będzie chciał nie odpowie. Czy zauważacie u siebie jakieś wydzieliny? Ja odkąd dowiedziałam się i ciąży zmieniłam bieliznę na białą, żeby mieć wszystko pod kontrolą, i w sumie od początku mam żółte wydzieliny. Cytologia i wymaz są ok. Według lekarza to normalne. Jak jest u Was?
Ja od 2 dni ma lekko zaróżowiony śluz, wcześniej trochę poplamiłam - i dziś dołączyłam do grona stosującego duphaston i luteinę ;)
Dzięki temu miałam „nadprogramowe” usg i nasza boróweczka miała dziś 9 mm 😍
Wcześniej miałam przedziwny śluz, który jak zastygał na majtkach czy wkładce to był bardzo sztywny i się błyszczał 🙈 dla mnie osobiście wyglądało to jakby ktoś klej wylał k zasechł 😆

Hej, u nas w porządku jak dotąd. Przepraszam, że nie odpowiadałam na poprzednie wywołania. Nie chcę, żeby to źle zabrzmiało, ale te ostatnie straty dziewczyn tutaj bardzo źle na mnie podziałały, musiałam się na trochę odciąć. Byłam na tyle zestresowana i na tyle ta ciąża jest dla mnie łaskawa jak dotąd, że poszłam na USG w zeszły czwartek, bo bałam się, że się zatrzymała. Ale jest już 1,1cm człowieka, serduszko pięknie przyspieszyło i nie ma żadnych przesłanek do tego, żeby się niepokoić. To USG 15.05 mam nadal umówione i mam nadzieję, że mój Pingwinek dalej sobie rośnie i tak już zostanie. Mam już założoną kartę ciąży, po tym USG 19.05 mam wizytę u lekarza prowadzącego i mam nadzieję dostać skierowanie na prenatalne, to się będę od razu zapisywać.

Mam na razie taką listę, ale doszło trochę dziewczyn, więc jeśli któraś by chciała jeszcze dołączyć do wątku prywatnego, to niech da znać i wyślę na dniach do Ani Ś. 😉

@Roma_ntiko
@Joanna00357
@Malyna92
@Ola997
@MamaR
@b_ska
@Annde
@meksykanka11
@Artemida90
@Polinaa
@Anna<3
@natalia16!
@Smolna
@Margaretka92
@ania202
@Mamaporazdrugii
@Asiula1304
Pewnie sensowne byłoby dopisanie dziewczyn z 1 strony, przynajmniej tych z serduszkami. Jest tam kilka dziewczyn, których nie wpisałaś.

Pewnie sensowne byłoby dopisanie dziewczyn z 1 strony, przynajmniej tych z serduszkami. Jest tam kilka dziewczyn, których nie wpisałaś.
większość i tak już od dawna się nie odzywa, a niekiedy napisały jedno zdanie. Wątek prywatny jednak jest dla osób które biorą czynny udział w grupie.

reklama
Do góry