reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Dziewczyny przeszło mi przeziebienie w zapalenie ucha? Idę jutro do lekarza rodzinnego ale jestem pełna obaw, macie może doświadczenia z tym związane? Na parwowirusa wynik mam też graniczny przy okazji i będę powtarzać:( ehh oby dotrwać
Ja mam teraz mega ostre zapalenie ucha, mam spuchnięte pół twarzy :(
Antybiotyk doustny plus krople do ucha

reklama
Powiem wam szczerze, że sama sobie współczuję.
Przedawkowałam wczoraj leki przeciwbólowe, bo nie mogłam już wytrzymać. Wzięłam 4 dawki antybiotyku już i nie ma żadnej poprawy 😭
Może ten antybiotyk za słaby ? A masz go od laryngologa czy od rodzinnego ? Miałam sytuację z córką że rodzinny przepisał antybiotyk na zapalenie ucha , który jak to później laryngolog stwierdził nie miał szans wyleczyć tego zapalenia.

Jak chronicie się przed przeziebieniem ?
Mam w domu dwóch domowników z gorączką ponad 38 i już zaczynam panikować zebym ja czegoś nie chyciła
Witamina C, duże ilości czosnku wszędzie gdzie się da 😆 a tak to jak już dziewczyny wspominały herbata z miodem i cytryną, mleko z miodem i czosnkiem.

Ja mam teraz mega ostre zapalenie ucha, mam spuchnięte pół twarzy :(
Antybiotyk doustny plus krople do ucha
Ojej, współczuję 😥 Mnie tydzień to przeziębienie trzymało, przez kilka dni nie mogłam normalnie oddychać przez zatkane zatoki, więc nie dało się też spać. Potem jakoś zelżało, a robiłam tylko inhalacje i wodę morską do nosa. Więcej nie mogłam. Ale mam ciche podejrzenie, że gdybym nie była na Accofilu, to ostrzej bym to przeszła.

Może ten antybiotyk za słaby ? A masz go od laryngologa czy od rodzinnego ? Miałam sytuację z córką że rodzinny przepisał antybiotyk na zapalenie ucha , który jak to później laryngolog stwierdził nie miał szans wyleczyć tego zapalenia.
Byłam w nocy z poniedziałku na wtorek w szpitalu, tam potwierdzili, że to okej antybiotyk

reklama
Do góry