dreamer2417
Zaangażowana w BB
Wypróbuje i to i toWitamina C, duże ilości czosnku wszędzie gdzie się daa tak to jak już dziewczyny wspominały herbata z miodem i cytryną, mleko z miodem i czosnkiem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wypróbuje i to i toWitamina C, duże ilości czosnku wszędzie gdzie się daa tak to jak już dziewczyny wspominały herbata z miodem i cytryną, mleko z miodem i czosnkiem.
TrzymamTaak, u mnie dziś wizyta o 17.30, aktualnie mamy 8+1, proszę o trzymanie kciuków!![]()
Ja też jutro . Chyba trochę jest jutrzejszych wizytJa jutroczekam na tą wizytę bardzo bo wreszcie może usłyszę serduszko, ostatnio tylko mi je lekarz pokazał na USG
Wzięłam sobie aż urlop, nigdy nie wiem ile czasu spędzę w poczekalni a odrabiać 3 godziny jak ostatnio srednio mam siłę![]()
Ja też wizyta w piątek. Też mam mega stres. Trzymam kciukiJa nie dzisiaj ale w piątek pierwsze USG. Już się nie mogę doczekać a jednocześnie się stresuje czy wszystko będzie ok.
Ja też trzymam za Ciebie kciuki!Ja też wizyta w piątek. Też mam mega stres. Trzymam kciuki![]()
Trzymam kciuki ja dziś też 8+1 ale wizyta dopiero za tydzień PozdrawiamTaak, u mnie dziś wizyta o 17.30, aktualnie mamy 8+1, proszę o trzymanie kciuków!![]()
Szczęśliwego rozwiązania i wszystkiego dobregoHej dziewczyny, ja się żegnam z wami jednak. Ale ze mną i dzidziusiem wszystko okjestem po wizycie: 10 tydzień, 3cm człowieczka
mam się umówić teraz na prenatalne.
Ale jednak nie chcę tutaj być. Trochę mnie stresuje bycie na takim forum. Pozdrawiam was ciepło i życzę wszystkim dużo zdrówka