reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Chyba nigdy nie byłam na szybszym USG 😳 Dobrze, że byłam jeszcze tydzień temu, to sobie dłużej mogłam popatrzeć. Jest 1,5cm człowieka, zgadza się wielkością co do dnia, serduszko szybko bije, więc wszystko jak należy 🥰 Następne to będą już prenatalne, w poniedziałek mam dostać skierowanie, to się będę od razu umawiać. I kminię czy zrobić prywatnie czy tylko na NFZ 🤔 Wy jak planujecie?
Ja robię na NFZ. Sam lekarz mi to zasugerował 😊

reklama
Chyba nigdy nie byłam na szybszym USG 😳 Dobrze, że byłam jeszcze tydzień temu, to sobie dłużej mogłam popatrzeć. Jest 1,5cm człowieka, zgadza się wielkością co do dnia, serduszko szybko bije, więc wszystko jak należy 🥰 Następne to będą już prenatalne, w poniedziałek mam dostać skierowanie, to się będę od razu umawiać. I kminię czy zrobić prywatnie czy tylko na NFZ 🤔 Wy jak planujecie?
Ja chciałam prywatnie bo milion lat z NFZ nie korzystałam i przyznam że nawet nie wiedziałabym gdzie się udać 😛 ale znalazłam prywatną klinikę, zapisałam się do Pani doktor do której mój ginekolog mocno polecał i okazało się że jest to z refundacją NFZ więc fartem w sumie wyszło że nie będę płacić 🙂

Ja na NFZ , chociaż w planie było prywatnie. Znalazłam super klinikę w Gdańsku i okazało się , że przyjmują na NFZ . Wczoraj zadzwoniłam i mam termin na 12 czerwca 💖 jak ktoś z okolic Gdańska to polecam klinika Invicta😀

Ja na NFZ , chociaż w planie było prywatnie. Znalazłam super klinikę w Gdańsku i okazało się , że przyjmują na NFZ . Wczoraj zadzwoniłam i mam termin na 12 czerwca 💖 jak ktoś z okolic Gdańska to polecam klinika Invicta😀
U mnie ta sama akcja 🙂 też invicte rozważałam bo lekarka tam też przyjmuje ale udało mi się w gamecie w Gdyni ją dorwać więc ideolo blisko :)

A na który tydzień ciąży się umówiłyście dziewczyny? Ja się boję że trochę za późno jednak mam bo to końcowa granica 13+3 🫣

reklama
Dziękuję ❤️ ja już po wizycie i wszystko książkowo, maluszek jest o dzień większy niż wg ostatniej miesiączki, ma 1,8 cm 🥰 serduszko pięknie bije, aż mi łezka poleciała jak zobaczyłam te małe rączki 🥲
Pięknie kochana baby rośnie jak na drożdżach i oby tak dalej 😍Trzymam mocno kciuki za Was 💪😍

Do góry