Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi się marzy druga dziewczynka ale wiadomo ważne żeby zdrowa dzidzia byłano mi się marzy córka i byłby kompletto takie spełnienie marzeń. Tylko obawiam się żeby nie odziedziczyła po mnie choroby i nie miała problemów z płodnością. Ale jeśli będzie dziewczynka to będziemy to monitorować od początku, nie zostawię jej z tym samej
![]()
Jedz częściej mniejsze porcje, unikaj ciężkostrawnych potraw. Chyba dieta przede wszystkimDziewczyny a czy któraś ma może problem z refluksem? Jezu no do tych mdłości i ciężkiego żołądka po wszystkim już doszedł mi reflukstego nie miałam w poprzedniej ciąży więc nie wiem czy mogę sobie jakoś pomóc. Czy tylko pilnowanie diety?
Ja mam 3 córki i syna i w sumie to mi obojętneMi się marzy druga dziewczynka ale wiadomo ważne żeby zdrowa dzidzia byłau nas właśnie jeśli chłopiec będzie to jest szansa że będzie miał problemy z sercem jak mąż
Mnie dojechał refluks jeszcze przed zajściem w ciążę, od lutego ciągły ból gardła o poranku, laryngolog nic nie stwierdził i nie pomógłDziewczyny a czy któraś ma może problem z refluksem? Jezu no do tych mdłości i ciężkiego żołądka po wszystkim już doszedł mi reflukstego nie miałam w poprzedniej ciąży więc nie wiem czy mogę sobie jakoś pomóc. Czy tylko pilnowanie diety?
To masz piękną gromadkęJa mam 3 córki i syna i w sumie to mi obojętne![]()
To prawdaTo masz piękną gromadkę![]()
Dzięki!Mnie dojechał refluks jeszcze przed zajściem w ciążę, od lutego ciągły ból gardła o poranku, laryngolog nic nie stwierdził i nie pomógłdopiero drugi wpakował mi kamerkę do gardła i zobaczył że faktycznie widać lekkie zmiany refluksowe. Zalecił mi saszetki Reflu-G ale nie wiem czy nie kupię zamiast tego tabletek Neobianacid, one są ziołowe i ostatnio testowałam przez 3 noce i czułam poprawę, no i w ulotce jest napisane wprost że można stosować w ciąży, a w RefluG- żeby konsultować z lekarzem. W sumie konsultowałam, więc skoro uznał za bezpieczne może nie należy się bać...
Czekolada? Warto przetestowaćZjadłam paczkę chipsów, jak mi teraz źle.
Ja refluks miał na koniec ciąży, pomagała mi czekolada. Teraz zdarzają się pojedyńcze epizody.